Stiri

Samsung SGH-E530 – stilul personal al femeii moderne

HAT Group Co., distribuitorul oficial al telefoanelor mobile Samsung în România, a lansat astăzi un nou terminal Samsung, SGH-E530. Telefonul se remarcă, în primul rând, printr-un design elegant, meniu special dedicat femeilor și aplicații multimedia performante.


„Prin introducerea pe piața locală a noului E530 ne adresăm în special femeilor moderne, oferindu-le un telefon inovator, avansat din punct de vedere tehnologic și foarte la modă”, spune Doru Orașelu, Marketing Manager, HAT Group Co. „Alături de Samsung, obiectivul nostru este să punem la dispoziția unui număr tot mai mare de utilizatori ai telefoniei mobile produse de calitate, încorporând tehnologii care le anticipează orice dorință și le extind posibilitatea de a fi cât mai mobili în comunicare”, mai precizează el.

Creat să binedispună orice utilizatoare. Așa poate fi descris, pe scurt, noul telefon mobil Samsung SGH-E530, ce se adresează femeilor care doresc să fie în pas cu moda. Designul său deosebit, rotunjit și compact, se potrivește cu personalitatea dinamică și optimistă a femeii moderne. Cantărind numai 85 de grame, E530 este prezent în două variante de culori pastelate – roz (Lavender Pink) și bleu (Oasis Blue), ce vor asigura buna dispoziție pe perioada întregii zile. Însă atunci când situația o cere, noul E530 se transformă într-un dispozitiv excelent de comunicare, îndeplinind totodată cu succes funcția unei camere foto sau video, a unui MP3 player sau a unui organizer.

În premieră, interfața cu utilizatoarele se realizează prin intermediul unor funcții inovatoare, dedicate, reunite sub meniul „Viața unei femei”. Printre acestea se numară un calculator care stabilește greutatea și înălțimea sau chiar numărul de calorii, și funcția Shopping List.

În timp ce camerele integrate devin din ce în ce mai populare pe piața telefoanelor mobile, Samsung a dotat modelul E530 cu o camera de 1,0 megapixeli cu blitz și zoom digital 4x pentru fotografii cu rezoluție de invidiat (1152×864), în format JPEG. Cu ajutorul funcției multi-shot, fiecare utilizatoare poate deveni un fotograf profesionist, având la dispoziție o memorie de până la 92 MB pentru a stoca toate imaginile care îi plac.

Conceput pentru a-și binedispune posesoarea, rafinatul model Samsung permite până la o ora de filmare în format MPEG-4. Secvențele preferate vor putea fi urmărite ulterior pe ecranul principal TFT LCD cu 262.144 de culori. Pe lângă acest diplay, E530 este echipat cu unul secundar, OLED LCD, cu 65.536 de culori.

Samsung SGH-E530 se remarcă nu numai prin caracteristicile foto și video de neegalat, ci și prin..sunetul muzicii, fiind dotat cu un MP3 Player care redă și memorează fișiere muzicale, oferind o nouă definiție a distracției. Spațiul generos de stocare va fi foarte util pentru oricine va dori să descarce și să asculte melodii MP3, AAC și AAC+. Iar lista surprizelor nu se oprește aici: pentru a permite fiecărei utilizatoare să fie cât mai creative și să-și găsească stilul propriu, E530 poate redă melodii polifonice pe 64 de tonuri.

Pentru femeile moderne, ocupate și mereu în mișcare, Samsung SGH-E530 oferă în premieră posibilitatea de a înregistra până la o oră de mesaje tip memo vocal, precum și facilități business, ca sincronizarea cu calculatorul, e-mail, vCard & vCalendar sau conectare USB și Bluetooth. În plus, telefonul permite stocarea a maxim 200 de SMS-uri și până la 1.000 de intrări în agenda telefonică, cu 5.000 de numere.

La achiziționarea noului terminal Samsung, HAT Group Co. oferă, pe lângă telefon, manualul cu instrucțiunile de utilizare, o baterie standard, încărcătorul și un set handsfree. Cei interesați pot achiziționa separat și un încărcător auto, un cablu de conectare PC sau o cască Bluetooth.



To Top