Blog gratuit pe blogspot

Blogspot este o platforma de blogging patronata de Google. Multi urasc Blogspot deoarece considera ca are o interfata ciudata, iar template-urile nu sunt asa multe si variate precum la WordPress. Totusi nu trebuie sa uitam ca Blogspot apartine de Google asa ca va puteti astepta sa mearga bine si rapid.

Daca esti decis sa pornesti un blog pe Blogspot trebuie sa apesi aici.

Pagina care se deschide este simplu de completat. Adresa de email, parola, numele care o sa apara in dreptul articolului scris de tine si o casuta unde trebuie sa scri cuvantul rosu de verificare. Apasa pe continuare.

blogspot

Pasul numarul 2 este important deoarece aici va stabiliti numele si adresa blogului. Daca titlul poate sa fie orice iti trece prin cap, adresa blogului depinde de ce adrese blogspot sunt libere. Tasteaza adresa dorita si apasa pe „Verificati disponibilitatea”. Daca adresa nu este libera atunci o sa vezi un mesaj de eroare si trebuie sa incerci o alta varianta.

blog gratuit pe blogspot

In urmatorul pas ai ocazia sa iti alegeti template-ul (sablonul). Adica stabilesti cum va arata blogul tau.

template blogspot gratuit

Daca totul este in ordine o sa apara un mesaj care te anunta ca acum ai blog.


blogspot blog creat

Dupa munca de setare a blogului incepe munca de creatie. In fereastra de compunere lucrurile sunt simple. In casuta titlului o sa tastezi un titlu, iar in casuta mare o sa scri articolul. Dupa ce termini apasa pe „Publicare Postare”. Felicitari acum esti un blogar adevarat!


scrie un post pe blogspot

To Top