Despre noi

PCNEWS.RO a debutat în anul 2004, fiind pentru multă vreme unul dintre cele mai populare bloguri de tehnologie din România. Timpul și-a spus cuvântul, iar site-ul a trecut prin numeroase schimbări, fără a pune însă punct poveștii.

Țelul rămâne același: de a răspândi informația despre tehnologie, popularizând gadgeturi care ne pot ajuta în viața de zi cu zi, informând despre lansări, probleme de impact legate de IT&C și comunicarea online.

Dacă reprezinți un brand și vrei să ne transmiți un comunicate de presă, poți să ne scrii pe adresa stiri [at] pcnews.ro.

Autorii care publică pe PCNEWS.RO:

Pasionat de tehnologie și automobile, scrie cel mai des pe blog despre noutățile din IT&C. Ne spune impresiile despre produsele testate și utilizate. Vezi articolele publicate de Cristi

  • Dan – Redactor

Începând din 2019, Dan publică pe PCNEWS recenzii de produse, răspunzând propunerilor de testare primite din partea producătorilor interesați. Cu experiență în domeniu și pasionat de jocurile video, el punctează elementele esențiale într-un limbaj pe înțelesul tutoror. Vezi articolele publicate de Dan

Vezi articolele publicate de Sergiu

Vezi articolele publicate de Adrian

Intră în legătură cu noi folosind formularul de mai jos

To Top