Editorial

Castiga un Media player ASUS

ASUS te provoaca la concurs si pune la bataie un media player Asus O!Play R3.

 

ASUS oPlay r3 air

Ce ai de facut: completeaza formularul de aici (LINK) si ai sansa sa castigi un media player ASUS!

Ai timp pana pe 15 aprilie. Atunci cei de la ASUS o sa aleaga prin tragere la sorti castigatorul. Multa bafta!

 

Si daca nu stii ce este Asus O!Play R3, citeste mai jos:

O!Play Air HDP-R3 moşteneşte de la predecesorul său O!Play HDP-R1 facilităţile premium privind redarea High Definition şi suportul pentru numeroase tipuri de fişiere. Noul model merge mai departe şi include noi posibilităţi de accesare convenabilă a materialelor digitale – prin intermediul reţelei fără fir sau citind direct de pe cardurile de memorie. Media player-ul HD beneficiază de cel mai avansat suport Wi-Fi şi integrează un cititor de carduri (CompactFlash, Secure Digital, MMC, Memory Stick, Memory Stick Duo) ideal pentru vizualizarea rapidă a fotografiilor. Graţie suportului pentru standardul 802.11n, O!Play Air HDP-R3 va putea susţine transferurile wireless stabile şi rapide (de până la 600 Mbps). În plus, media player-ul simplifică partajarea fişierelor multimedia de pe PC-uri cu ajutorul aplicaţiei O!Link, în vederea redării lor direct pe ecranul televizorului din sufragerie.

O!Play Air HDP-R3 este dispozitivul perfect pentru administrarea albumelor de fotografii, astfel încât acestea să poată fi accesate de către întreaga familie. Pentru vizualizarea lor rapidă, utilizatorii trebuie doar să insereze cardurile de memorie în cititorul integrat. Ei vor fi întrebaţi dacă doresc salvarea fişierelor şi pe un alt dispozitiv de stocare, cum ar fi un hard disk extern sau un PC din reţea. Interfaţa de administrare este una intuitivă, fotografiile putând fi stocate şi organizate după dată, în funcţie de informaţiile EXIF. Fiecare membru al familiei va găsi extrem de facil modul de accesare a albumelor foto.

O!Play Air HDP-R3 este primul media player HD care oferă funcţia „music shuffle” prin acţionarea unui buton dedicat de pe telecomandă. Prin acţionarea acestuia, toate fişierele audio disponibile vor fi selectate în vederea redării în mod aleator, fără a mai fi nevoie de importarea lor manuală.

Materialele HD pot oferi imagini impresionante, dar pentru obţinerea cadrelor perfecte este nevoie de o lăţime de bandă mare. Folosind cea mai nouă interfaţă eSATA, O!Play Air HDP-R3 oferă utilizatorilor un transfer de până la 6 ori mai rapid comparativ cu cel prin USB 2.0, eliminând practic orice întârziere în redarea conţinutului HD. De asemenea, O!Play Air HDP-R3 poate fi conectat la reţeaua cu fir. Utilizatorii se vor putea bucura imediat de divertismentul multimedia în sufragerie – fără să fie nevoie să transfere fişiere pe un player.

To Top