Stiri

Inovațiile ASUS la CES 2011

ASUS a prezentat, în cadrul conferinței de presă organizate înaintea deschiderii ediției 2011, produsele: Eee Pad, Eee Slate, plăcile de bază TUF și linia nouă Republic of Gamers (ROG).

ASUS Eee Pad și Eee Slate
Eee Pad MeMO are un ecran capacitiv de 7 inci și este motorizat de un procesor Qualcomm Snapdragon. Dispozitivul folosește sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb) cu posibilitatea de reda video HD, de a rula jocuri mobile și de a oferi o experiență superioară în navigarea web. Eee Pad MeMO este însoțit și de un stylus pen pentru notițe.

Eee Pad Transformer și Eee Pad Slider
Eee Pad Transformer și Eee Pad Slider sunt echipate cu ecrane senzitive IPS de 10.1”, procesor NVIDIA Tegra 2 și vor fi comercializate cu Android 3.0. Transformer vine cu un sistem opțional de andocare, care încorporează o tastatură QWERTY completă și o extensie de baterie, care extinde autonomia de operare până la 16 ore. Slider este echipat cu tastatură glisantă și se adresează utilizatorilor care urmăresc mobilitatea și autonomia energetică.

ASUS oferă Eee Slate EP121

ASUS oferă Eee Slate EP121 celor care vor un echipament productiv, apt să redea diverstimentul digital și suficient de puternic pentru a susține munca în deplasare. Eee Slate EP121 are un ecran multitouch cu diagonala de 12.1”, integrează un procesor Intel Core i5 și rulează sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium. Eee Slate EP121 este cea mai puternică tabletă introdusă pe piață până în prezent și permite rularea unei varietăți de aplicații desktop stocate pe unitatea SSD de 64GB. Tableta demonstrează flexibilitate în preluarea comenzilor, folosind un pen Wacom Digitizer sau o tastatură fără fir Bluetooth, care este inclusă în pachet.

Plăcile de bază ASUS TUF și ROG
ASUS are o experiență de peste 20 de ani în producerea celor mai vândute și mai premiate plăci de bază. Președintele Shih a prezentat noua serie de platforme ASUS TUF, care pot funcționa în medii ostile, grație sistemelor proprietare ASUS Thermal Armor și Thermal Radar. Plăcile de bază sunt însoțite de o garanție extinsă de 5 ani.

To Top