Daca v-ati plictisit ca mancarea sa aiba mereu gustul deja cunoscut, il puteti schimba cu usurinta cu ajutorul unui pistol de afumat, care confera mancarurilor si bauturilor arome de mar, nuci sau diverse condimente. Iata ce stie sa faca:
– toata caldura este concentrata in capsula de aluminiu, iar aroma se elibereaza intr-o perdea de fum rece;
– este suficient de delicat pentru a afuma fructe si legume fara a le afecta textura si temperatura;
– compact si suficient de usor pentru a fi tinut cu o singura mana in timpul utilizarii;
– poate fi folosit in timpul sau dupa pregatirea mancarii;
– are un furtun flexibil, de 45 cm, care permite afumarea mancarii din pungi sau recipiente resigilabile.
Pistolul de afumat foloseste 4 baterii AA si se livreaza impreuna cu furtun, suport pentru stocare, manual de instructiuni si doua recipiente a cate 15g cu rumegus din lemn de mar si respectiv de nuc, la 100$, de aici.