Stiri

Si mai acordam un Eee PC in concurs

După voturile s-au terminat, am vorbit cu ASUS România despre un caz care mi-a atras atenţia: Katalyna. Citind postul ei din concurs am remarcat această frază:

Eu mi-l doresc pentru ca fiind o persoana cu dizabilitate motorie il folosesc mai usor stand in orice loc si spatiu oricat de mic ar fi el.

Impresionată de această frază i-am cerut detalii şi am aflat mai multe despre Katalyna chiar de la ea …

Incep prin a ma prezenta sunt Catalina din Braila am avut o copilarie normala pana la varsta de 7 ani cand caderile si abilitatea de a alerga au scazut pana pe la 9 ani cand boala distrofie musculara progresiva forma centurilor s-a demonstrat a fi motivul ce imi va schimba cursul vietii. Am continuat sa invat la scoala generala nr.2 Fanus Neagu, apoi am urmat liceul de arte plastice „Hariclea Darclee” la profilul desen…am incetat la visul de a deveni o mare pictorita ptr a continua studiile la facultatea de litere Gl romana-engleza licentiata in 2006, curs psihopedagogic terminat in 2007. Toate aceste studii nu mi-au ajutat la nimic ptr ca nu ma pot deplasa singura, mama a fost cea care m-a ajutat foarte mult pe parcusul acestor ani…parintii au divortat anul acesta. Tatal meu isi reface viata foarte repede. Dar mama trebuie sa mai munceasca si in particular face menaj la diferite doamne cate o ora/ doua pe zi, in afara de faptul ca e insotitorul meu. Sora mea e la facultate ultimul an are mare nevoie de calcultarul actual..si eu imi doresc acest laptop mult ca sa ii pot lasa ei timp destul ptr lucrare. Ea nu imi zice nimic cand imi petrec timpul in fata calculatorul dar imi dau seama ca trebuie sa o las pe ea sa isi faca treaba.Am spus toate astea pentru a justifica faptul ca ar fi foarte scump un laptop nu ne-am permite nici daca am strange bani putin cate putin pentru preturile cresc si valoarea obicetului scade. Iar eu imi petrec mai mult timp ajutand prin casa la treburi mici si la tv…Nu imi plang de mila am o viata destul de buna si ma bucur ca sunt alaturi de mama si de sora mea. Dar laptopul ar fi un cadou frumos cu sarbatorile ce vin.
Multumesc pentru ca ati acordat atentie povestii mele,
Cu mult drag Catalina

catalina

ASUS România a hotărât să mai acorde un Eee PC care va merge la Brăila. Sărbători fericite Cătălina.

pcnews.ro mulţumeşte sponsorului ASUS România pentru acest gest deosebit.

To Top