Stiri

2000 de minute pentru 3 euro

COSMOTE joaca tare din cate vad eu. Cea mai recenta oferta a lor ma face sa cred ca au invatat ceva din esecul Cosmorom. Asa ca pentru 3 euro primesti 2000 de minute in retea. Totul este sa gasesti prieten care sa aiba tot COSMOTE. Daca nu ai poate o idee ar fi sa-i cumperi si nevestei un abonament COSMOTE… sigur nu o sa ramai cu minute neconsumate. Sau stai… poate nu este o idee foarte buna 🙂

Cum funcioneaz?

ACTIVARE: pentru a activa extraopiunea “2000 minute ctre orice numr COSMOTE” nu trebuie dect s trimii un SMS fr text la 2000 sau s suni la 2000 i s ceri activarea extraopiunii. La momentul activrii, din contul tu vor fi reinui automat €3. COSMOTE te va anuna prin SMS asupra momentului activrii.

CE PRIMETI: 2000 de minute ctre orice numr COSMOTE, valabile 1 lun.

DUP 1 lun: la sfritul fiecrei luni, din contul tu vor fi reinuti automat €3. n cazul n care nu ai disponibili €3 la acea dat, rencarc-i contul i reactivez trimind un SMS sau sunnd la 2000. La orice rencrcare, primeti 20% bonus din valoarea rencrcat.

NU PIERZI: dac la sfritul lunii ai mai puin de €3 credit n contul tu, COSMOTE te va avertiza prin SMS ca s fii sigur c opiunea nu i va fi dezactivat.

VALABILITATE: Extraopiunea este valabil 12 luni din momentul primei activri.

TARIFE: dac depeti cele 2000 de minute, tariful va fi €0.16/min. ctre orice reea naional, respectiv €0.10/min. pentru 1 numr favorit din orice reea.

REPORTARE: Minutele incluse n extraopiune nu se reporteaz n luna urmtoare.

ROAMING: Extraopiunea nu este valabil cnd eti n roaming.

Extraopiunea este oferit promoional n perioada 2 Martie 2006 – 31 Martie 2006!

Cele mai populare

Mergi la început