Stiri

2000 de minute pentru 3 euro

COSMOTE joaca tare din cate vad eu. Cea mai recenta oferta a lor ma face sa cred ca au invatat ceva din esecul Cosmorom. Asa ca pentru 3 euro primesti 2000 de minute in retea. Totul este sa gasesti prieten care sa aiba tot COSMOTE. Daca nu ai poate o idee ar fi sa-i cumperi si nevestei un abonament COSMOTE… sigur nu o sa ramai cu minute neconsumate. Sau stai… poate nu este o idee foarte buna 🙂

Cum funcționează?

ACTIVARE: pentru a activa extraopțiunea “2000 minute către orice număr COSMOTE” nu trebuie decât să trimiți un SMS fără text la 2000 sau să suni la 2000 și să ceri activarea extraopțiunii. La momentul activării, din contul tău vor fi reținuți automat €3. COSMOTE te va anunța prin SMS asupra momentului activării.

CE PRIMEȘTI: 2000 de minute către orice număr COSMOTE, valabile 1 lună.

DUPĂ 1 lună: la sfârșitul fiecărei luni, din contul tău vor fi reținuti automat €3. În cazul în care nu ai disponibili €3 la acea dată, reîncarcă-ți contul și reactiveză trimițând un SMS sau sunând la 2000. La orice reîncărcare, primești 20% bonus din valoarea reîncărcată.

NU PIERZI: dacă la sfârșitul lunii ai mai puțin de €3 credit în contul tău, COSMOTE te va avertiza prin SMS ca să fii sigur că opțiunea nu îți va fi dezactivată.

VALABILITATE: Extraopțiunea este valabilă 12 luni din momentul primei activări.

TARIFE: dacă depășești cele 2000 de minute, tariful va fi €0.16/min. către orice rețea națională, respectiv €0.10/min. pentru 1 număr favorit din orice rețea.

REPORTARE: Minutele incluse în extraopțiune nu se reportează în luna următoare.

ROAMING: Extraopțiunea nu este valabilă când ești în roaming.

Extraopțiunea este oferită promoțional în perioada 2 Martie 2006 – 31 Martie 2006!

To Top