Stiri

3% discount pentru restantieri

In sfarsit vine cineva cu o promotie inedită: openIT face discount de 3% pentru orice produs dacă eşti student şi ai restanţe.


A inceput facultatea, ai restante de anul trecut, inca nu ai net tras… vrei filme, vrei muzica, vrei jocuri, trebuie sa copiezi cursuri, sa faci proiecte, referate, ca doar nu vrei si alte restante. Pentru toate astea ti-ar trebui si tie un calculator, un router, un monitor, o imprimanta sau altele, dar… remuneratie mica, buget de student.

openIT te ajuta sa iesi din criza! Mai ales daca esti si restantier si necajit! Daca ai restante in curs si poti sa dovedesti asta primesti 3% discount la orice produs din site. In plus am ales cateva din cele mai accesibile produse de care vei avea nevoie si am pregatit un pret special.

Te asteptam la sediu sa iti ridici produsele cu reducere, sa dai mana cu noi si sa te incurajam, iar daca nu poti sa ajungi, poti scana dovada restantelor si o asteptam la adresa de mail student@openit.ro (nu falsifica! ne prindem!).

Pe toata durata promotiei livrarile in caminele din Bucuresti sunt gratuite, deci poti studia in liniste, ca venim noi la tine (totusi nu fi sadic/a sa comanzi o mufa UTP).

Promotia este valabila in perioada 12 octombrie – 12 noiembrie si se adreseaza studentilor din toata tara.

Link www.openit.ro
VIA arenait

To Top