Stiri

ABC Data anunță distribuția în România a noilor jocuri Need For Speed și EA SPORTS UFC 2

UFC 2

Compania ABC Data va distribui în România noile jocuri Need For Speed pentru PC și EA SPORTS UFC 2 pentru XBOX One și Playstation. Prezentarea oficială va avea loc joi, 24 martie, în incinta magazinului MediaGalaxy Orhideea din București.

Noul Need for Speed pentru PC

Need for Speed oferă comunității de gaming un nivel ridicat de personalizare, o lume autentică completată de modele auto cu personalitate și o linie narativă ce menține jucătorii conectați la acțiunea desfășurată pe ecran. Noul loc de joacă se numește Ventura Bay și este asezonat cu tot ceea e necesar pentru desfășurarea unei curse de mașini.

Utilizatorii vor putea experimenta frumusețea orașului pe timp de noapte la rezoluția 4K, cu un număr nelimitat de cadre pe secundă, singura limită fiind impusă de puterea PC-ului. Fiecare detaliu al jocului va putea fi simțit prin integrarea suportului pentru periferice. Volanele de la Logitech, Thrustmaster și Fanatec vor transmite fizic fiecare detaliu al drumului.

need_for_speed_all_eag_screenshot_05_announce_e3_brz_style

Need for Speed se reîntoarce la cele cinci moduri de joc: Speed, Style, Build, Crew și Outlaw. Momentul perfect poate fi creat prin îmbinarea acestor moduri atunci când goniți pe străzile orașului, alături de prieteni și poliție. Jucătorii își vor putea personaliza mașinile astfel încât să reflecte cât mai mult personalitatea lor. Având la dispoziție mode auto de la mărci renumite, posibilitatea de tuning și cutiile de viteze manuale, cursele vor deveni mult mai palpitante.

EA SPORTS UFC 2

EA SPORTS UFC 2 uimește prin inovațiile aduse la nivelul graficii și prin realismul sportivilor și animațiilor. Jocul este dinamic și pare desprins din realitate. Loviturile, mișcările luptătorilor, sângele și transpirația sunt redate cât mai clar iar Knockout Physics System promite knockout-uri cât mai convingătoare. Toți jucătorii sunt invitați să pășească în Octagon pentru a experimenta senzația dinaintea luptei.

UFC 2

Fanii luptelor vor putea alege din mai multe moduri de joc, cinci dintre acestea fiind complet noi. Modul Career introduce pentru prima dată opțiunea de a construi o carieră în domeniul luptelor pentru un personaj feminin. Nivelul de dificultate crește cu fiecare adversar provocat, jucătorul având șansa să intre în Octagon alături de alți campioni. Modul UFC Ultimate Team permite crearea unei echipe de până la 5 jucători, din grupe diferite de greutate, având multiple opțiuni de personalizare. Meciurile se pot desfășura online sau offline, jucătorul câștigând monezi, obiecte speciale și noi abilități. Modul KO dezlănțuie noi serii de lovituri cu picioarele, genunchii sau pumnii. Deznodământul acestei încleștări e simplu – lupta se va termina atunci când unul dintre adversari va fi la pământ.

Pasionații de jocuri vor mai avea la dispoziție modurile Custom Event Creator, Online Championships, Live Events și Create A Fighter, acesta din urmă având opțiuni extinse de personalizare.

Joi, 24 martie 2016, începând de la ora 18.00, gamerii interesați vor putea testa noul joc EA SPORTS UFC 2 și să concureze în cadrul unui concurs organizat în incinta magazinului Media Galaxy Orhideea din București.

To Top