Stiri

ABC Data distribuie produsele SYNOLOGY în România

Synology DS216

ABC Data România (ABC Data Distribuție SRL), subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor IT&C în Europa Centrală și de Est, a devenit distribuitor oficial al produselor Synology în România. Cunoscută pentru dezvoltarea de servere de stocare în rețea de înaltă performanță, compania Synology oferă o gamă largă de produse, de la serverele NAS pentru utilizatorii individuali, până la servere destinate mediului de afaceri.

Fondată în anul 2000, Synology s-a axat pe dezvoltarea de servere NAS cu performante înalte, polivalente și nepoluante. Synology oferă o modalitate accesibilă de centralizare a stocării datelor, a simplificarii backup-ului, a partajării și sincronizării fișierelor de pe platforme diferite și a datelor de acces de la distanță. Compania Synology este clădită pe cei “5S”, deveniți piloni ai valorilor pe care aceștia le imprimă produselor.

Stocare – Stocarea este eficientă, se realizează aproape instant și este accesibilă pe scară largă. Stocarea este unificată și disponibilă tuturor utilizatorilor, în orice scop doresc aceștia. Accesul la datele stocate se face prin diverse canale sau din orice loc unde există o conexiune la internet.

Sincronizare – Fișierele existente pe diverse dispozitive conectate la serverul NAS, cu drepturi de acces, se sincronizează automat. Sincronizarea datelor permite actualizarea rapidă a fluxului informațional în interiorul unei firme sau pur și simplu menține contactul cu familia, prietenii sau colegii.

Sharing – Interacțiunea, contactul cu prietenii și distribuirea de informații este mult mai ușoară datorită funcțiilor de partajare a informațiilor existente pe unitățile de stocare de la Synology. Resursele pot fi distribuite prin diverse rețele, iar drepturile de acces pot fi setate cu ușurință.

Securitate – Măsurile de securitate oferite de produsele Synology previn eventuale amenințări ce privesc integritatea datelor sau sustragerea de informații. Setările de securitate sunt puternice, sunt clare și sunt ușor de configurat de utilizatori.

Servicii – Synology oferă suport complet pentru produsele sale în mod profesionist, utilizatorii având acces la articole, tutoriale video, manuale, software, aplicații mobile, drivere și multe altele.

Modelul Synology DS216 – disponibil prin rețeaua de parteneri ABC Data România

Synology DS216 este un server NAS conceput pentru birou și grupurile de lucru. Având un motor de criptare hardware, DS216 oferă performanțe ridicate, protejează informațiile și ajută în același timp la creșterea productivității. DS216 atinge viteze medii de scriere/citire de peste 111 MB/s în configurație RAID 1 și în mediile de lucru Windows. Nucleul pentru calculele în virgulă mobilă completează performanțele procesorului principal și reprezintă un avantaj pentru anumite operațiuni, cum ar fi crearea de miniaturi pentru pachetele mari de fotografii încărcate pe server.

Synology DS216

Synology DS216

DS216 este, de asemenea, o soluție de cloud privat, oferind posibilitatea de a sincroniza informațiile stocate pe calculator cu cele de pe unitatea NAS într-un mod foarte ușor. Cloud Station sincronizează fișierele între dispozitive multiple. Fișierele pot fi editate în modul offline și pot fi sincronizate mai târziu cu ajutorul Cloud Station, ce reține 32 de versiuni anterioare, permițând în același timp restaurarea versiunilor mai vechi. Toate serverele NAS de la Synology au implementate standarde înalte de eficiență energetică. DS216 consumă numai 7.2W atunci când hard disk-urile sunt în modul „așteptare” și 15.48W atunci când acestea sunt active.

To Top