Stiri

Accesorii tabletele (iPad si Android)

Este clar: trendul 2011 poarta pe aripi tabletele. Fie ca vorbim de iPad sau de concurentii sai cu Android, tabletele au dezamortit piata IT. Si unde este vorba de vanzari in crestere apar imediat si accesoriile. Sa vedem in randurile de mai jos care este oferta Logitech in materie de accesorii pentru tablete

accesorii tablete ipad

Logitech Keyboard Case
Creată în colaborare cu ZAGG, Logitech Keyboard Case dispune de un înveliș de aluminiu foarte rezistent. Carcasa protectoare învăluie tableta, acoperind ecranul si laturile sale, iar cu ajutorul conectivității Bluetooth, Logitech Keyboard Case își conectează tastatura rapid. Noua carcasă-tastatură Logitech încoporează o interfață intuitivă și taste special gândite pentru o tastare mai confortabilă. Dispune și de un canal în spatele tastaturii care sprijină tableta în poziția portret sau landscape, eliminând timpul de instalare și de împachetare.

Logitech Keyboard Case va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 99,99 Euro.

accesorii tablete ipad

Logitech Wireless Speaker
Atunci când vrei să asculţi muzica preferată, difuzoarele Logitech® Wireless Speaker sunt cea mai bună alegere. Acestea nu mai includ cabluri și permit plasarea boxelor în orice loc – la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android, în funcție de modul de folosire, setări și condiții de mediu. Vei obține un sunet bogat, full stereo, chiar și din colțul opus al camerei, prin intermediul driverelor duale de doi inch, alături de un bass puternic.

O baterie reîncărcabilă oferă difuzoarelor o independenţă de până la 10 ore, în funcție de modul de folosire și de setări, pentru a putea lua muzica preferată cu tine, oriunde te duci. Iar instalarea este extrem de ușoară. Cuplează tableta prin intermediul Bluetooth wireless si ești gata de audiție.

Logitech Wirelles Speakers vor fi disponibile în Europa la un preț recomandat de 99,99 Euro.

accesorii tablete ipad speakers

Logitech Tablet Keyboard
Logitech Tabley Keyboard, un combo tastatură-suport, este conceput să poată fi purtat în voie, se instalează rapid și se adaptează oricărui loc unde vrei să folosești tableta. Se împerechează ușor cu tableta prin tehnologia Bluetooth wireless, așa încât o poți folosi pe birou, în poală sau oriunde la o distanță de 10 metri de tabletă, în funcție de utilizare, decor și condițiile de mediu.

Logitech Tablet Keyboard pentru iPad va fi disponibilă în Europa începând cu luna iunie la un preț recomandat de 59,99 Euro.

accesorii tablete ipad

To Top