Stiri

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN va ateriza și pe PC

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN
ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

BANDAI NAMCO Entertainment Europe a anunțat lansarea jocului ACE COMBAT 7: Skies Unknown pentru mai multe platforme: pentru Xbox One și pentru PC prin intermediul STEAM. Deja anunțat pentru PlayStation 4, ACE COMBAT 7: Skies Unknown îi invită pe jucători în carlingile celor mai moderne avioane de luptă, promițând o experiență unică datorită graficii fotorealiste, a confruntărilor aeriene intense și a povestirii captivante.

Dezvoltat de studioul propriu al BANDAI NAMCO Entertainment, Project Aces, cu sediul în Tokio, Japonia, folosind motorul Unreal Engine 4, ACE COMBAT 7: Skies Unknown va include o serie de caracteristici noi și va reprezenta o evoluție a seriei, profitând pe deplin de puterea de calcul a celei mai noi generații de console și PC-uri.

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN

La capitolul vizual, jucătorii vor fi impresionați de norii și de așezămintele terestre deosebit de detaliate, menite să facă și mai credibile luptele aeriene desfășurate la viteze supersonice. Jocul va include a o serie de avioane de luptă și echipamente ultra-moderne, unele chiar futuriste, piloții având la dispoziție toate uneltele necesare să-și surclaseze oponenții. Așii aerului își pot demonstra priceperea în cadrul unei campanii bazate pe un fir epic fascinant sau își pot măsura puterile cu alți jucători în bătăliile online cu ritm alert.

Fanii seriei se vor bucura să audă că povestea din ACE COMBAT 7: Skies Unknown a fost scrisă de Sunao Katabuchi, care a participat la creionarea evenimentelor din mult apreciatele Ace Combat 4: Shattered Skies și Ace Combat 5: The Unsung War.

ACE COMBAT 7: Skies Unknown este încadrat la categoria PEGI 16, putând fi jucat de audiență cu o vârstă minimă de 16 ani. Jocul va fi lansat pe PlayStation, pe Xbox One și pe PC prin intermediul STEAM.

To Top