Stiri

Acer a lansat mini PC-ul modular Revo Build și o nouă serie de sisteme all-in-one

Acer Aspire U5
Acer Aspire U5

Acer a anunțat două noi stații desktop cu Windows 10: seria all in one Aspire U5 de 23,8 inchi și desktopul modular Revo Build Series, ușor customizabil.

Noua serie de PC-uri all-in-one Aspire U5 are o carcasă de doar 37mm și un suport metalic. Toate porturile de bază (HDMI I/O, conectorul de alimentare DC, porturile Ethernet, USB 2.0 și 2 x USB 3.0, tunerul TV1) sunt poziționate pe spatele sistemului, în timp ce porturile mai puțin necesare precum butonul OSD sunt ascunse sub o clapetă laterală. Spatele sistemului are o finisare inovatoare obținută printr-un nou proces de producție care îmbină imprimarea 3D cu gravura cu laser.

Seria Aspire U5-710 vine cu generația a șasea de procesoare Intel Core i7 și i5, grafică NVIDIA GeForce și până la 16 GB de memorie. În plus, Aspire U5-710 are încorporată Intel RealSense Camera, cu tehnologie de detectare a adâncimii, permițând scanarea de obiecte 3D, controlul PC-ului prin gesturi, sau sesiuni de chat cât mai reale. Totodată, utilizatorii se pot conecta mai sigur la PC-urile lor cu Windows 10 prin sistemul de autentificare Windows Hello.

Aspire U5-710 are un display IPS multi-touch în 10 puncte Full-HD (1920 x 1080) care furnizează o imagine clară cu unghiuri largi de vizualizare și tehnologie Flicker-less. Tehnologiile Dolby Audio și Acer TrueHarmony creează un sunet puternic, în timp ce Acer Purified Voice împreună cu cele două microfoane digitale le permită utilizatorilor să se facă auziți.

Noua serie de mini PC-uri Revo Build (M1-601) are o construcție modulară care le dă consumatorilor libertatea de a-și construi singuri sistemul fără a avea nevoie să deschisă carcasa. Modulele având diferite capabilități pot fi ușor integrate în unitatea de bază, ceea ce face adăugarea de noi funcționalități la fel de ușoară ca un joc cu piese de construit. Modulele se conectează prin pini și se aliniază prin magneți astfel încât diversele fire să nu încurce eliminarea sau adăugarea de module. Acestea pot funcționa de asemenea independent sau împreună cu alte PC-uri. Desktop-ul Revo Build M1-601 are o carcasă de 125 x 125 mm care ocupă foarte puțin spațiu și poate fi plasat oriunde.

Acer Aspire U5-710 va fi disponibil în România din noiembrie a.c. la prețuri începând de la 4999RON, în timp ce Acer Revo Build M1-601 va putea fi cumpărat tot din noiembrie la prețuri pornind de la 1099 RON.

Acer Aspire U5

Acer Aspire U5

To Top