Stiri

Acer aduce în România desktopul all-in-one Aspire S24

Acer Aspire S24
Acer Aspire S24

Acer anunță disponibilitatea în România a noului PC desktop Aspire S24, un model subțire cu un stand supradimensionat.

Desktop PC-urile Aspire S24, anunțate în luna septembrie la IFA Berlin, sunt acum disponibile și în magazinele partenerilor Acer din România. Conceput ca un model elegant, Aspire S24 cu ecran de 23,8 inci este un computer cu Windows 10 perfect pentru sufragerie. Rama ultra-îngustă a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul între suprafața ecranului și cea totală la 90%, ceea ce dă senzația unui ecran mai mare, care umple întregul câmp vizual.

Echiparea cu procesoare Intel Core de generația a 8-a și, opțional, cu memorie Intel Optane, face ca Aspire S24 să redea cu ușurință conținuturi multimedia captivante și să îndeplinească sarcini de zi cu zi, asigurând în același timp o experiență de utilizare fluidă și interactivă. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) asigură o legătură rapidă și fiabilă la rețea, iar grație subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony, computerul oferă utilizatorilor un bas puternic și profund, ce aduce la viață chiar și cele mai subtile sunete din muzică și video.

Acer Aspire S24

Acer Aspire S24

Aspire S24 duce funcționalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana și Microsoft Edge. Soclul, care servește și ca stație de încărcare wireless, le permite utilizatorilor să își încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor, datorită suportului pentru încărcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi. Aspire S24 este dotat cu un HDD cu capacitatea de 1 TB plus un SSD de 128GB sau 256GB fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea și stocarea proiectelor video de anvergură.

Aspire S24 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând 6.499 lei.

To Top