Stiri

Acer anunță Aspire National Geographic Edition

Acer Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R)
Acer Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R)

Acer a anunțat în cadrul CES 2022 Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R), o ediție specială a laptopului Aspire Vero și o manifestare a angajamentului companiei pentru un viitor mai sustenabil. Fiecare achiziție a acestui laptop ajută la sprijinirea societății globale nonprofit National Geographic din SUA în activitatea sa de a proteja lumea prin explorare, cercetare și educație.

Ambalaje cu scop multiplu

Ca primă impresie, Aspire Vero National Geographic Edition arată că durata de viață a ambalajelor computerelor nu trebuie să se încheie la livrare. Ambalajul acestui laptop a fost conceput pentru a fi o cutie multifuncțională și poate fi reutilizat în întregime după ce utilizatorii își instalează dispozitivul. Cutia în sine are un design plăcut pentru a se potrivi în orice încăpere – poate deasupra unui dulap sau în colțul unui birou – iar partea sa interioară poate fi pliată astfel încât să formeze un suport triunghiular pentru laptop.

Designul inovator al ambalajului Acer protejează dispozitivul fără a fi nevoie de altceva decât de hârtie reciclată în proporție de 85%, plus o husă pentru laptop 100% din plastic reciclat industrial (PIR) și o folie suplimentară din plastic PIR 100% care se află între ecranul laptopului și taste.

Laptop ușor de upgradat

Acer Aspire National Geographic Edition utilizează 30% plastic PCR pe tot șasiul său, reducând astfel cu 21% emisiile de carbon pentru producția acestei piese. 30% din plastic PCR este, de asemenea, utilizat în cadrul ramelor ecranului și 50% pentru tastatură, reducând și mai mult amprenta computerului. Privind mai departe spre durata de viață a acestui model, s-a depus un efort deosebit pentru a simplifica procesul de reparații și upgrade-uri. Capacul inferior se desprinde prin 11 șuruburi standard cu cap Phillips, dezvăluind un set bine organizat de elemente interne care permite utilizatorilor să înlocuiască cu ușurință memoria RAM și SSD-ul.

Echipat cu un procesor Intel Core din a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe, amprenta ecologică redusă a laptopului nu înseamnă că și performanța este redusă: acesta permite utilizatorilor să creeze, să se conecteze și să colaboreze confortabil. Utilizatorii se pot bucura de Windows 11 de la prima pornire, în timp ce Wi-Fi 6 oferă conectivitate ultra-fiabilă. Experiența de utilizare este completată de o selecție generoasă de porturi, inclusiv USB Type-C și două porturi USB 3.2 Gen1 Type-A, dintre care unul poate fi folosit pentru a încărca dispozitive mobile chiar și atunci când computerul este oprit.

Prețuri și disponibilitate

Noul Acer Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R) va fi disponibil în Europa din luna martie, la prețuri începând de la 899 Euro.

To Top