Stiri

Acer anunță desktopuri de gaming Predator Orion 5000

Acer Predator Orion 5000
Acer Predator Orion 5000

Acer a lansat în cadrul evenimentului next@Acer de la New York noile platforme de gaming Predator Orion 5000, destinate jucătorilor care au nevoie de performanțe superioare și un șasiu adaptabil pentru expansiuni viitoare. Compania a lansat, de asemenea, seria de desktop-uri Predator Orion 3000, precum și o colecție extinsă de accesorii Predator, proiectate pentru a sprijini jucătorii în timpul misiunilor alese.

Noile desktop-uri de gaming Predator Orion 5000 sunt echipate cu procesoare până la Intel Core i7+ 8700K, asociate cu cele mai recente chipset-uri Intel Z3701, până la 32GB memorie Intel Optane pentru timp de încărcare rapid și până la 2 plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1080Ti în SLI, astfel încât jucătorii se pot bucura de titlurile lor preferate la rezoluții incredibil de mari, precum și de experiențe premium VR.

Șasiul Predator Orion 5000 are un panou lateral transparent pentru a arăta componentele sale puternice și este compatibil EMI pentru a proteja utilizatorii și perifericele împotriva potențialelor interferențe electromagnetice. Panourile laterale ușor de deschis permit utilizatorilor să schimbe rapid componentele și cablurile în timpul upgrade-urilor. Designul de gestionare a fluxului de aer IceTunnel 2.0 segmentează sistemul în diferite zone termice și oferă fiecărui sector propriul tunel de aer pentru a elimina căldura. Un panou frontal cu filtre de praf permite Predator Orion 5000 să inhaleze cantități masive de aer în timp ce filtrează praful dăunător. Printre caracteristicile suplimentare destinate jucătorilor se numără și Killer LAN high-speed Ethernet, suporturile pentru căști audio, mânerul pentru portabilitate și semnătura Predator cu stilul agresiv, dar rafinat.

Acer Predator Orion 5000

Acer Predator Orion 5000

Cu procesoare până la Intel Core i7+ generația 8 și plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1080, Predator Orion 3000 VR-Ready suportă experiențe de gaming 4K, în timp ce jucătorii țintesc adversarii de pe câmpul de luptă cu claritate deplină. La fel ca seria 5000, modelul Predator Orion 3000 poate fi configurat cu o memorie Intel Optane de până la 32 GB pentru a îmbunătăți timpul de reacție și de încărcare și până la 64 GB DDR4-2666 RAM pentru a susține acțiunea rapidă în timpul redării celor mai recente titluri.

Prețuri și disponibilitate

Desktop-urile de gaming Predator Orion 5000 vor fi disponibile în America de Nord din luna iulie la prețuri de la $1,499 și în EMEA din iunie de la 1699 euro.
Desktop-urile de gaming Predator Orion 3000 vor fi disponibile în America de Nord din luna octombrie la prețuri de la $999 și în EMEA din iulie de la 1299 euro.

To Top