Stiri

Acer anunță laptopul Swift X cu plăci video NVIDIA RTX Seria 30

Acer Swift X (SFX14-41G​)
Acer Swift X (SFX14-41G​)

Acer a prezentat Swift X SFX14-41G, cel mai nou membru al seriei de notebook-uri Swift. Conceput pentru a concura în zona high-end, acest laptop ultra-subțire se mândrește cu un procesor AMD Ryzen 5000 cu arhitectură „Zen 3” și cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.

Noul notebook Acer Swift X (SFX14-41G) reprezintă un nou segment în portofoliul Swift, primul din seria sa care vine cu grafică integrată, la o greutate de 1,39 kg. Grafica NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti cu arhitectură NVIDIA Ampere, alături de un procesor ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 7 5800U și 16 GB memorie RAM, oferă o mulțime de posibilități profesioniștilor din zona creației, precum editorii video sau fotografi. Specific seriei Swift, toate aceste componente hardware au fost montate într-o carcasă metalică cu o grosime de doar 17,9 mm.

Capabilitățile de productivitate ale Acer Swift X sunt îmbunătățite și prin stocarea SSD de până la 2 TB și bateria de 59 W cu încărcare rapidă.

Reprezentare precisă a culorilor

Swift X dispune de un ecran FHD IPS de 14 inchi cu un raport ecran/corp de 85,7%, luminozitate de 300 nits și acoperire de 100% din spectrul de culoare sRGB. O gamă bogată de porturi, inclusiv USB Type-C, asigură transferul de date ultra-rapid, streaming video și încărcarea bateriei, în timp ce Wi-Fi 6 asigură o conectivitate rapidă la Internet.

Funcționare silențioasă, la temperaturi optime

Noul Swift X utilizează un ventilator cu 59 de lamele de 0,3 mm și o pereche de conducte termice din cupru pentru a optimiza eficiența termică. O serie de alte inovații îmbunătățesc, de asemenea, eficiența de răcire a notebook-ului: un design al tastaturii cu posibilitatea de admisie a aerului elimină cu aproximativ 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard, iar un inel cu plan înclinat oferă o îmbunătățire de până la 5 -10% a fluxului de aer.

Prețuri și disponibilitate

Noul portabil Acer Swift X (SFX14-41G​) va fi disponibil în Europa, Orientul Mijlociu și Asia din această vară, la prețuri ce pornesc de la 899 euro.

To Top