Stiri

Acer anunță noul laptop Swift 3 OLED

Acer Swift 3 OLED (SF314-71)
Acer Swift 3 OLED (SF314-71)

Noul laptop Acer Swift 3 OLED (SF314-71) este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core H din generația a 12-a, cu grafică Intel Iris Xe, SSD-uri PCIe Gen4 și până la 16 GB de memorie LPDDR5, oferind profesioniștilor, freelancerilor și studenților performanțe puternice pentru munca axată pe creație și jocuri. Laptopul a fost, de asemenea, verificat de Intel Evo ca îndeplinind obiective cheie de experiență, cum ar fi pornirea instantanee din starea de repaus și oferind 10 ore de autonomie a bateriei în condiții reale. În situații dificile, o încărcare de 30 de minute asigură peste 4 ore de baterie.

Swift 3 OLED dispune de un ecran OLED de 14 inchi format 16:10 WQXGA+ (2,8k) cu un raport ecran/carcasă de 92%, certificat VESA DisplayHDR True Black 500. Afișajul oferă imagini realiste care suportă 100% din gama de culori DCI-P3. Laptopul are o carcasă metalică din aluminiu cu o grosime de 17,9 mm, cântărește doar 1,4 kg și dispune de un touchpad OceanGlass realizat din deșeuri de plastic provenite din oceane, care oferă utilizatorilor o senzație tactilă asemănătoare cu cea a sticlei.

Swift 3 OLED este dotat cu Intel Wi-Fi 6E pentru o conectivitate extrem de rapidă. Camera sa web FHD MIPI utilizează tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR) pentru a oferi un feedback video de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare redusă, în timp ce tehnologia Acer PurifiedVoice cu AI Noise Reduction asigură că vocea utilizatorului se aude clar și puternic. Tastatura sa cu iluminare LED are un design cu aerisire care expulzează cu 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard.

Laptopul Acer Swift 3 OLED (SF314-71) va fi disponibil în EMEA din luna iulie 2022, la prețuri începând de la 999 EUR.

To Top