Stiri

Acer anunță noul laptop Swift 5

Acer Swift 5
Acer Swift 5

Acer și-a actualizat populara linie de notebook-uri Swift cu modele noi ale seriilor Swift 5 și Swift 3. Aceste laptop-uri noi vin cu procesoare Intel Core din a 12-a generație, ecrane noi și o durată de viață a bateriei suficientă pentru tot parcursul zilei.

Performant și ușor

Noul Acer Swift 5 (SF514-56T) este un laptop premium, conceput pentru profesioniștii care trebuie să lucreze din mers. Portabilul este echipat cu un procesor Intel Core din a 12-a generație cu până la 12 nuclee și grafică Intel Iris Xe, în timp ce păstrează o greutate de 1,2 kg. Grosimea de doar 14,95 mm este completată de 16GB memorie dual-channel LPDDR5 și până la 2TB de stocare pe SSD PCIe Gen 4. Laptopul este, de asemenea, certificat Intel Evo pentru a îndeplini obiective cheie cum ar fi pornirea instantanee și oferă o autonomie a bateriei de până la 10 ore. În plus, o încărcare de doar 30 de minute a bateriei oferă peste 4 ore de funcționare.

Ecran tactil

Acer Swift 5 dispune de un ecran tactil WQXGA (2560×1600) plus o serie de funcții centrate pe utilizator. Utilizatorii vor observa ramele subțiri de pe toate cele patru laturi ale ecranului, permițând un raport ecran-corp de 92,22%. Un raport de 16:10 oferă mai mult spațiu vertical pe ecran decât raportul tradițional de 16:9, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vedea mai mult dintr-un document sau o foaie de calcul înainte de a fi nevoie să deruleze. Ecranul este acoperit cu un strat de sticlă Antimicrobian Corning Gorilla care este rezistent și tratat cu ioni din argint.

Răcire și conectivitate

Swift 5 este echipat cu o gamă largă de soluții termice. Tastatura sa iluminată are un design cu guri de ventilare, fiind capabilă să elimine cu 8-10% mai multă căldură decât o tastatură standard, în timp ce un sistem TwinAir cu ventilator dublu și conductele de căldură cresc și mai mult fluxul de aer și eficiența termică. Utilizatorii pot adapta această performanță de răcire pentru a se potrivi sarcinii curente, apăsând „Fn+F” pentru a comuta între trei moduri de utilizare: silențios, normal și performant.

Utilizatorii pot profita de două porturi Thunderbolt 4, un port HDMI 2.1 și două porturi USB 3.2 Gen 1 (dintre care unul poate fi folosit pentru a furniza energie dispozitivelor externe chiar și atunci când laptopul este oprit).

Acer Swift 3

Acer Swift 3 (SF314-512) este un laptop complet nou de 14 inchi, potrivit pentru utilizare în deplasare. Disponibil în trei culori, dispozitivul echipează utilizatorii cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație și până la 2TB stocare pe SSD. Dispune de un afișaj luminos 16:9 QHD și o cameră web FHD cu tehnologia Acer TNR pentru apeluri video, în timp ce Wi-Fi 6E și DTS Audio contribuie la o experiență de streaming excelentă. Sunt acoperite și porturile esențiale: USB Type-C, USB Type-A și HDMI 2.1. Swift 3 poate fi încărcat rapid în orice moment, oferind 4 ore de autonomie la o singură încărcare de 30 de minute. Swift 3 este echipat și cu sistemul de răcire cu două ventilatoare TwinAir de la Acer care oferă o îmbunătățire cu 65,8% față de performanța termică a unui singur ventilator.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift 5 (SF514-56T​) va fi disponibil în Europa din luna martie, la prețuri începând de la 1.799 Euro.
Acer Swift 3 (SF314-512) va fi disponibil în Europa din luna aprilie la prețuri începând de la 1.199 Euro.

To Top