Stiri

Acer anunță Predator Helios 300 SpatialLabs Edition pentru jocuri 3D

Acer Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s)
Acer Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s)

Acer a anunțat în cadrul Conferinței Globale de presă next@acer noul laptop de gaming Predator Helios 300 SpatialLabs Edition care aduce în lumea jocurilor tehnologia 3D stereoscopic fără ochelari. Prin intermediul aplicației SpatialLabs TrueGame, acesta va suporta peste 50 de jocuri populare la lansare, iar suportul pentru titluri suplimentare va fi adăugat în mod continuu pe parcurs.

Pe lângă laptopul de gaming 3D, Acer a anunțat și laptopul de gaming subțire Predator Triton 300 SE, precum și monitoarele de gaming Predator XB273K LV și Acer Nitro XV272U RV.

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition pentru jocuri 3D

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s) este un laptop de gaming care permite experiențe de joc 3D stereoscopice, fără ochelari. Cu ajutorul aplicației SpatialLabs TrueGame, jucătorii pot juca fără efort jocurile acceptate în modul 3D pe dispozitiv, unde detaliile scenei prind viață

SpatialLabs TrueGame este o nouă aplicație care aduce 3D stereoscopic în lumea jocurilor, permițând jucătorilor să se bucure de titlurile lor preferate în adevărata lor glorie. Acest lucru este posibil deoarece jocurile sunt create în mare parte cu gândul la trei dimensiuni: dezvoltatorii includ informații despre profunzime în fiecare scenă și obiect pe care îl construiesc. SpatialLabs valorifică aceste informații deja existente pentru a prezenta jocurile în 3D stereoscopic. La lansare, va fi disponibil un profil pre-configurat dedicat pentru fiecare titlu de joc dintre cele peste 50 de titluri moderne și clasice, pentru a oferi jucătorilor o experiență perfectă cu jocurile lor preferate, iar profilurile pentru alte titluri vor fi adăugate în mod continuu pe parcurs.

Helios 300 Spatial Labs Edition 2022

Afișajul laptopului de gaming Predator Helios 300 SpatialLabs Edition este format dintr-un panou UHD 2D de 15,6 inchi cu o lentilă lenticulară cu cristale lichide lipită optic deasupra, formând împreună un modul inovator care poate fi comutat între vizualizările 2D și 3D stereoscopice.

Pentru a alimenta aceste experiențe 3D captivante în timp real, Predator Helios 300 SpatialLabs Edition dispune de procesoare Intel Core i9 de până la a 12-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3080, 32GB de memorie DDR5-4800 și unități SSD PCIe Gen 4 NVMe RAID 0. O dispunere cu două ventilatoare, care include un ventilator AeroBlade 3D de generația a 5-a, ajută la menținerea răcirii sistemului, susținută în continuare de soluția termică din metal lichid și de tehnologia Acer CoolBoost. Laptopul vine cu Wi-Fi 6E (E2600+1675i), pe lângă o gamă cuprinzătoare de porturi, inclusiv un port HDMI 2.1 pentru conectarea la monitoare externe, un port Thunderbolt 4 și două porturi USB 3.2 Gen2.

Prețuri și disponibilitate

Predator Helios 300 SpatialLabs Edition (PH315-55s) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 3.299 EUR.

To Top