Stiri

Acer anunță un notebook cu ecran curbat

Acer Predator 21 X
Acer Predator 21 X

Acer prezintă noul Predator 21 X, primul notebook cu ecran curbat din lume, precum și modele de monitoare cu tehnologie eye-tracking și serii noi de Predator 15 și 17 cu plăci grafice de ultimă generație. Anunțurile făcute în cadrul târgului de tehnologie IFA Berlin 2016 se înscriu în strategia Acer de a furniza celor mai pasionați gameri din întreaga lume o gamă cât mai variată de dispozitive de gaming premium.

Predator 21 X este noul produs-erou pentru seriile de gaming Acer, dar și cel mai avansat laptop de pe piață în momentul actual. Este primul notebook din lume care vine cu ecran curbat de 21 inch (2560 x 1080) și unghi extins de vizualizare, pentru o experiență de joc captivantă. Totodată, integrează tehnologia eye-tracking Tobii (senzori și software infraroșu) care generează interacțiuni precum țintirea, identificarea inamicilor și acoperirea, prin urmărirea ochiului jucătorului pe ecran. Experiența de joc este una mult mai intensă prin faptul că oferă jucătorului mult mai multe perspective în timp ce parcurge diverse trasee în joc.

Predator 21 X rulează a 7-a generație de procesoare Intel Core și încorporează două plăci grafice GTX NVIDIA GeForce 1080 în SLI, pentru o experiență de joc mult îmbunătățită. Ecranul curbat integrează tehnologia NVIDIA G – SYNC pentru a asigura un gameplay precis, în orice scenariu. Alături de grafica de top, Predator 21 X vine cu sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe și 2 subwoofere) și sunet Dolby. Notebook-ul dispune, de asemenea, de o arhitectură avansată pentru răcire cu 5 ventilatoare, dintre care 3 sunt ventilatoare AeroBlade, ultra-subțiri, din metal, pentru a diminua excesul de căldură în timpul sesiunilor intense de gaming.

Predator 21 X dispune de tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX și setări personalizate pentru iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte. În afară de aspectul curbat, tastatura numerică a laptopului Predator 21 X este o altă noutate, deoarece poate fi întoarsă și transformată într-un touchpad Precision.

Predator Z271T va fi disponibil în EMEA, în luna octombrie, cu prețuri începând de la 799 de euro, iar XB271HUT de la 899 de euro. Predator 15 actualizat va fi disponibil în EMEA, din luna octombrie, cu prețuri începând de la 1.799 de euro. Predator 17 actualizat va fi disponibil în EMEA, din octombrie începând de la 1.899 de euro.

Acer Predator 21 X

Acer Predator 21 X

To Top