Stiri

Acer lansează două modele de monitoare curbate cu NVIDIA G-SYNC

Acer XR341CK
Acer XR341CK

Acer lansează două noi monitoare curbate, ultra-wide (21:9) – Acer XR341CK și XZ350CU, ce vor fi disponibile și în magazinele din Romania de luna viitoare. Cele două modele dispun de tehnologie Frame Rate Sync și completează gama de gaming al cărei produs erou – Predator X34 – primul monitor cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, a fost lansat în luna aprilie a acestui an.

Beneficiind de tehnologii precum NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync sau Adaptive Sync, sistem de sunet DTS Sound și funcții OSD pentru gaming, monitoarele răspund celor mai pretențioase cerințe de gaming sau de design profesionist:

    Predator X34 – 34” UltraWide QHD cu tehnologie G-SYNC, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
    Acer XR341CK – 34” UltraWide QHD cu tehnologie FreeSync, ZeroFrame, 75Hz, DTS Sound
    Acer XZ350CU – 35” UltraWide FHD cu Adaptive Sync, 144 Hz, DTS Sound

Formatul 21:9 disponibil într-un ecran curbat oferă o vizionare uniformă, în timp ce rezoluția UltraWide QHD (3440 x 1440) și unghiul de 178 de grade asigură o experiență de joc, de lucru sau de vizionare de filme foarte reală.

Tehnologia G-SYNC de la NVIDIA, disponibilă pe noile modele de monitoare, permite eliminarea efectului de tearing care apare frecvent în jocuri. Aceasta permite plăcii grafice să comunice cu monitorul și să ajusteze rata de rendare pentru a furniza o experiență lină de vizionare.

Cele două monitoare vor fi disponibile la prețuri începând de la 5299 de lei.

Acer XR341CK

Acer XR341CK

To Top