Stiri

Acer lansează două noi modele din seria Swift împreună cu noile modele din seria Aspire

Acer anunță astăzi lansarea a două noi modele de notebook din seria Swift: Acer Swift 3 și Swift 1, ambele având sistem de operare Windows 10. Acer Swift 3 este un dispozitiv elegant și portabil, cu performanțe de top, ideal pentru activități în afara biroului, în orice mediu de lucru. Acer Swift 1 oferă utilizatorilor specificațiile esențiale pentru a fi productivi la birou sau în sala de clasă, împreună cu un design elegant, la prețuri accesibile.

De asemenea, tot la evenimentul ce a avut loc la New York, Acer a lansat și noua serie de notebook-uri Aspire, destinate unei varietăți mai mari de utilizatori. De la modelele Aspire 1 și Aspire 3 ideale pentru studenți și familie, la Aspire 5 și Aspire 7 create pentru a oferi performanțe de top și durată de viață prelungită a bateriei, noile modele sunt echipate cu sistem de operare Windows 10.

acer_swift_1

Acer Swift 3

Cu o grosime de 17.95 mm și o greutate de 1.8 kg, design-ul zvelt și ușor al noului Swift 3 se distinge prin finisaje din aluminiu periat, lucru care îi conferă un aspect robust, dar și un sentiment plăcut la atingere. Este echipat cu procesoare IntelCore™ din generația 7, plăci grafice IntelHD sau NVIDIAGeForceși oferă o durată de viață a bateriei de până la 10 ore1, pentru a ajuta utilizatorii să își ducă la îndeplinire sarcinile de pe parcursul unei zile întregi. Pe lângă durata lungă de viață a bateriei, Swift 3 cuprinde o serie de specificații indispensabile pentru a atinge productivitatea maximă, cum ar fi ecrane Full HD IPS anti-glare de 14” sau 15.6”, SSD-uri rapide de 512GB sau HDD spațioase de 1TB, până la 8GB memorie și tehnologie wireless 2×2 MIMO 802.11ac pentru conectivitate rapidă și stabilă.

Acer Swift 1

Ușor și portabil, cu un preț corect pentru un student sau persoane cu un buget restrâns, Swift 1 include caracteristici esențiale pentru productivitate mobilă. Cu o grosime de 14,95 mm și cântărind 1,3 kg, șasiul metalic al lui Swift 1 este disponibil în trei culori (Silver Pure, Luxury Gold și Sakura Pink).

Cu o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, Swift 1 este un notebook fiabil ce oferă câteva ore suplimentare pentru studiul la pre târzii sau navigare web. Noul Swift 1 are un ecran Full HD IPS de 13.3”, processor IntelPentiumsau Celeron, 4GB memorie și un SSD de 64GB, 128GB sau 256GB, ori stocare eMMC.

Ambele notebook-uri au suport pentru Windows Hello prin cititoarele de amprente pentru conectări rapide și sigure, în timp ce certificarea Skype for Business asigură o comunicare clară și fără întreruperi și o experiență Cortana cu voce excelentă. Dispozitivele includ, de asemenea, și Acer BluelightShield™, o aplicație care permite utilizatorilor să controleze cât de multă lumină albastră este emisă, pentru a reduce tensiunea acumulată la nivelul ochilor și Acer TrueHarmony™, care oferă un sunet mai îndrăzneț și mai realist, pentru o experiență mai bogată și mai plină de bucurie.

Pentru utilizatorii care se află în căutare de performanțe de top, notebook-urile din noua serie Aspire 7 sunt echipate cu procesoare IntelCore™ i7 din generația 7 și grafică NVIDIAGeForceGTX 1060. Aspire 5 a fost creată pentru cei care muncesc mult și care se joacă și mai mult, încorporând performanțe grafice și de procesare de top, precum și un ecran Full HD.

Aspire 1

Aspire 1 a fost creat pentru utilizatorii care caută un notebook pentru partajare cu familia și navigare web, sau ca al doilea dispozitiv. Acesta include un abonament de un an pentru Office 365 Personal și 1TB de stocare OneDrive. Cu tehnologia wireless 802.11ac – de trei ori mai rapidă decât tehnologia wireless tradițională – un port USB 3.0, două porturi USB 2.0, un port HDMI și Ethernet, Aspire 1 oferă conectivitate fără efort. Dispozitivul de 14 inci este alimentat de procesoare Intel Celeron sau Pentiumcu memorie eMMC de 32 sau 64 GB, memorie DDR3L de 4 GB, grafică IntelHD și o durată de viață a bateriei de până la 9 ore. Toate acestea sunt montate într-un șasiu elegant, care are o grosime mai mică de 18 mm și cântărește doar 1,65 kg.

Aspire 3

Urmând același design și inspirațiile creative ale Aspire 1, pe Aspire 3 au fost adăugate opțiuni extra pentru a oferi un impuls de performanță pentru nevoile mai intense de consum media. Aspire 3 are un ecran HD de 14″ sau 15,6″ ori Full HD de 15,6″. Opțiunile procesorului pentru procesoarele Aspire 3 includ IntelCore, Celeron și Pentium, cu o memorie de până la 12 GB. Acesta include, de asemenea, și tehnologia Acer BlueLightShield™, care reduce expunerea la lumina albastră, lucru care ajută la reducerea tensiunii acumulate la nivelul ochilor.

Aspire 5

Îmbunătățind capacitățile și designul pentru a se potrivi cu cerințele mai exigente ale utilizatorilor, Aspire 5 pare să se potrivească unui stil de viață cu utilizare mai intensă, fiind un produs performant și fiabil, pentru cei care creează și partajează conținut. De la editare foto sau publicare online, Aspire 5 este instrumentul principal în jurul căruia utilizatorii își pot organiza stilul de viață ocupat.
Aspire 5 este echipat cu procesoare Intel Core din generația 7 și cu cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce, împreună cu un maxim de memorie de 20GB DDR4 2400MHz. În ceea ce provește spațiul de stocare, seria Aspire 5 oferă o gamă largă de opțiuni, de la HDD-uri de până la 2TB și SSD-uri M.2 de până la 256GB.

Prețuri și disponibilitate

Seria Swift 3 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $599; în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la €649; iar în China din aprilie, la prețuri începând de la ¥3,999.
Seria Swift 1 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $329; în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la €399; iar în China din aprilie, la prețuri începând de la ¥3,499.
Seria Aspire 1 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $219 și în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la €249.
Seria Aspire 3 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $299, în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la €399 și în China din aprilie, la prețuri începând de la ¥2,799.
Seria Aspire 5 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $449, în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la €549 și în China din aprilie, la prețuri începând de la ¥3,999.
Seria Aspire 7 va fi disponibilă în America de Nord din luna iunie, la prețuri începând de la $799, în EMEA din luna iulie, la prețuri începând de la €899 și în China din mai, la prețuri începând de la ¥5,999.

To Top