Stiri

Acer lanseaza noi smartphones

Noul smartphone Liquid E abia lansat de Acer in Canada a si atras atentia opiniei publice datorita aspectului estetic, dar si functionalitatilor. Pe langa designul atractiv, Liquid E are si o interfata prietenoasa pentru utilizator, baterie performanta, touch-screen high-definition si functioneaza cu sistemul de operare Android 2.1 Eclair (chiar daca suna delicios, nu este vorba despre eclere). In plus, impaca utilul (are functii activate prin voce, sincronizeaza si face back-up la documente, agenda de contacte si calendar cand este conectat la PC) cu placutul (diverse aplicatii pentru divertisment), fiind recomandat atat pentru uz profesional, cat si pentru cel personal.

Are 115 mm lungime, 64 mm latime si 12,75 mm grosime, ecran de 3,5 inch, WVGA si procesor Qualcom 8250 768 „Snapdragon, cu accelerator grafic 3D, suporta conexiunea la Internet prin WiFi b/g integrat si HSDPA 7,2 Mbps, iar bateria dureaza pana la 5 ore de vorbit si pana la 400 de ore in stand-by.


Liquid E

De asemenea, e disponibil in trei modele de tastatura XT9 (Qwerty, Half Qwerty si tastatura numerica de 12 taste), are dictionar poliglot care permite schimbarea limbii printr-un simplu click si functie de recunoastere a cuvintelor de la tastarea primelor litere. Camera de 5MP realizeaza si inregistrari video, iar ecranul suporta vizualizarea la o calitate HD de 720 pixeli – foarte binevenita in accesarea platformelor cu continut video precum YouTube sau a retelelor de socializare Facebook, Twitter s.a. Permite o navigare usoara prin meniu si aplicatii si transmite continut video la viteze mari.

In plus, are GPS integrat si utilizeaza Google Latitude pentru o localizare precisa pe harta si identificarea facila a locatiilor. Pretul noului smartphone Liquid E porneste de la 50$, cu un abonament pe 3 ani. Ce ziceti, va tenteaza?

To Top