Stiri

Acer lansează notebook-ul Predator Helios 700 cu tastatură unică HyperDrift

Acer Predator Helios 700
Acer Predator Helios 700

Acer a prezentat, în cadrul conferinței globale de presă next@acer ce a avut loc la New York, două noi notebook-uri de gaming din seria Predator Helios. Ambele notebook-uri cu Windows 10 oferă tehnologii noi și design inovator pentru a oferi gamerilor un adevărat avantaj competitiv.

Noul model Predator Helios 700 are o tastatură HyperDrift unică, echipată cu mecanism de glisare, ce permite eliminarea fluxului de aer direct prin partea superioară a dispozitivului, permițând jucătorilor să ducă componentele hardware la cel mai înalt potențial. Modelul Predator Helios 300 cu design nou are un aspect modern și este echipat fie cu NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design, fie cu cele mai recente plăci grafice GeForce GTX, păstrându-și totodată prețul acesibil. Acesta este potrivit și pentru sarcinile grele de lucru, deoarece componentele sale hardware de ultimă generație oferă performanțele necesare jocurilor, streaming-ului și editării foto sau video.

Predator Helios 700 – Performanță extremă si design neconvențional

Noul notebook Predator Helios 700 este echipat cu o suită a celor mai recente și mai bune tehnologii gata de luptă, inclusiv până la procesoare Intel® Core™ i9 din a 9-a generație pentru performanțe overclockabile de top, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, până la 64GB memorie DDR4 și Killer DoubleShot™ Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650 și E3000 – oferind până la de patru ori mai multă capacitate de transfer în medii dense decât rețelele wireless AC din generațiile anterioare, iar stocarea de înaltă viteză ajută la menținerea timpilor de încărcare reduși. Toată această putere face ca jocurile să ruleze fluid pe afișajul FHD IPS de 17 inchi, cu rată de refresh de 144Hz și timp de răspuns de 3 ms cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™. Cinci difuzoare și un subwoofer captivează utilizatorul și oferă un sunet bogat și realist.

HyperDrift pentru răcire sporită și ergonomie

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului Helios 700 este, în același timp și extrem de utilă. Tastatura HyperDrift face parte din arhitectura termică a notebook-ului, care este alcătuită din două ventilatoare patentate Acer AeroBlade 3D din generația a 4-a, cinci conducte de căldură din cupru, o cameră de vapori și tehnologia Acer CoolBoost. Prin simpla glisare a tastaturii în față, două prize suplimentare de aer sunt descoperite deasupra tastaturii și sub ecran, oferind componentelor puternice care generează căldură debit suplimentar de aer pentru răcire maximă și overclockare fără compromis. Panoul din sticlă oferă, de asemenea, o vedere asupra conductelor de căldură ale laptopului.

Acer Predator Helios 700

Acer Predator Helios 700

Tastatura HyperDrift îmbunătățește ergonomia; cu tastatura mai aproape, gamerii pot păstra o distanță optimă față de ecranul de 17 inchi, fără a fi nevoie să întindă mâinile. Tastatura include, de asemenea, taste iluminate RGB, cu anti-ghosting și taste MagForce WASD. Tastele MagForce utilizează comutatoare liniare analogice care declanșează acționarea imediat după apăsarea inițială pentru a oferi jucătorilor mai mult control asupra mișcărilor precise din joc. Un Touchpad de precizie este evidențiat cu iluminare albastră și este echipat cu două butoane discrete pentru a face click cât mai ușor.

Butonul Turbo declanșează rapid overclocking-ul, în timp ce noua tastă PredatorSense oferă acces imediat la temperatura procesorului și a plăcii grafice, controlul ventilatorului, iluminarea RGB și multe altele. Iluminarea RGB îmbunătățește, de asemenea, jocurile online cu Predator RGB Assault League of Legends (LoL), prin conectarea iluminării tastaturii de acțiunea de pe ecran în timpul legendarelor bătălii din LoL.

To Top