Stiri

Acer lansează un super-laptop de gaming

Acer Aspire V Nitro
Acer Aspire V Nitro

Acer aduce în România cea mai extinsă și puternică linie de dispozitive de gaming: laptopuri, desktopuri, monitoare și tablete.

“Noua gamă Predator a fost gândită pentru cei mai exigenți gameri. Am adus monitoare noi, performante, sisteme desktop, prima tabletă de gaming, dar și cele mai puternice laptopuri ale momentului. Și pentru că gaming-ul este sinonim cu performanța, ne așteptăm ca, pe lângă cei care vor să joace cu detalii la maximum cele mai recente titluri de jocuri, și profesioniști din business sau grafică să fie interesați de noile modele,” a declarat Constantin Balmuș, director reprezentanței Acer în România.

Predator G9-791 este primul laptop de gaming cu ecran 4K lansat în România, dar și cel mai puternic. Sistemul rulează a șasea generație de procesoare Intel Core i7-6700HQ, are 64GB de memorie RAM DDR4 și grafică NVIDIA GeForce 980M cu memorie grafică de până la 4GB DDR5. Disponibile atât în varianta de 15 inchi, cât și 17 inchi, cu rezoluție 4K sau Full HD, laptopurile suportă până la trei display-uri, inclusiv un monitor cu NVIDIA G-SYNC. Totodată, sistemul dispune de Predator FrostCore, un al treilea cooler ce poate fi plasat în locul unității optice, pentru a reduce temperatura procesorului și a plăcii grafice cu până la 5%, oferind o experiență de gaming mai cursivă, în special în cazul solicitării la maximum a sistemului.

Tastele de control pentru jocuri PredatorSense sunt personalizabile, oferind opțiuni diverse pentru comenzile din gaming, astfel încât pot fi setate până la 15 scurtături.

Prețurile pentru seria Predator 15 (G9 – 591), pornesc de la 6.399 de lei, configurația cu ecran FHD, placă grafică NVIDIA GeForce GTX 970M 3G-GDDR5, 8GB DDR4, 1000 GB HDD și ajung la 13.999 de lei pentru versiunea cu ecran FHD, grafică NVIDIA GeForce GTX 980M 4G-GDDR5, 64 GB memorie RAM, capacitate de stocare 512GB+512GB RAID+2000 GB HDD.

Acer Aspire V Nitro

Acer Aspire V Nitro

To Top