Review

Acer Liquid E

Producătorii taiwanezi sunt ”vinovați” de multe produse absolut uimitoare, indisponibile din păcate pe piața din România. Acer, cunoscut pe plan local pentru laptopurile ieftine, prezintă deja pentru publicul nord-american un nou smartphone cu sistem de operare Android 2.1 și chipset Snapdragon. Acer Liquid E este un telefon minimalist fără să poarte amprenta unor exerciții nereușite de design. Design-un simplu este reîntregit de un ecran LCD capacitiv ce permite accesul către funcțiile sale complexe.
acer-liquid-e
Plasticul negru lucios, sensibil la zgârieturi, pune în evidență într-un mod neplăcut amprentele și urmele de grăsime, dezvantaje ce caracterizează o întreagă serie de echipamente ce suferă de sindromul piano-black. Display-ul beneficiază de o diagonală de 3.5inch și o rezoluție de 800×400 redând în mod plăcut clipurile la rezoluție mare. Acer a ales pentru acest model un procesor Qualcomm Snapdragon 8250 pe care l-a subtactat până la frecvența de 768MHz. În mod normal procesoarele Snapdragon 8250 rulează la 1GHz oferind performanțe mai mult decât satisfăcătoare. Senzorul de proximitate și accelerometrul completează funcțiile terminalului. Datele și fișierele multimedia sunt stocate pe un card microSD ce poate ajunge până la 32GB. Camera foto are o rezoluție de 5 megapixeli însă nu poate filma clipuri la rezoluții mai mari de 640×480.
Acer Liquid E este disponibil pe piața nord-americană la preț de 425 de dolari fără abonament, subvenționat de operatorii de telefonie mobilă prețul poate ajunge și la 49 de dolari.

To Top