Stiri

Acer prezintă noile game Swift 7 cu procesoare Intel din generația a șaptea

Acer TimelineX

Acer a prezentat noua serie de notebook-uri Swift, care cuprind patru game și anume Swift 7, Swift 5, Swift 3 și Swift 1. Noile modele vin cu sistemul de operare Windows 10 și prețuri diferite.

Swift 7 cântărește doar 1,1 kg și măsoară 9,98 mm, fiind foarte subțire. Noul model are display IPS, acoperit cu sticlă Corning Gorilla Glass, rezoluție Full HD și o diagonală de 13,3 inch cu micro-ramă. Autonomia poate ajunge până la 9 ore.

Performanța acestor dispozitive compacte este livrată de generația a 7-a de procesoare Intel Core i5, SSD de 256GB și până la 8 GB de memorie. Cea mai recentă tehnologie wireless (2×2 802.11ac cu MU – MIMO) oferă fiabilitate și conexiuni de trei ori mai rapide, în timp ce porturile Dual USB 3.1 tip C ajută la transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern și încărcarea notebook-ului.

Swift Seria 5 măsoară doar 4,58 mm și cu o greutate de 1,36 kg. Swift 5 dispune de un display de 14 inch FHD IPS într-un cadru de 13 inch. Disponibil în variantele alb perlat cu detalii aurii, negru cu detalii argintii, combină perfect suprafețele metalice cu accentele bine definite.

Acer Swift 7

Acer Swift 7

Procesoarele Intel Core de generația a 7-a, cuplate cu SSD-uri rapide (256 sau 512 SATA sau PCIe), până la 8 GB de memorie și cea mai recentă tehnologie wireless, oferă rezultate optime într-un dispozitiv compact. Alte caracteristici includ durata de viață a bateriei de până la 13 ore, tastatură iluminată, un port reversibil USB 3.1 tip C și opțiuni pentru un ecran tactil și cititor de amprente.

Notebook-urile din seria Swift 3 au 17,95 mm grosime și o greutate de 1,5 kg, design elegant și ușor datorită carcasei de aluminiu. Durata de viață a bateriei este de până la 12 ore. Modelele Swift 3 combină un display HD sau FHD IPS anti-glare de 14 inch, cu a 6-a sau a 7-a generație de procesoare Intel Core, un SSD rapid de 512GB, până la 8GB de memorie și tehnologie wireless 2×2 MU – MIMO 802.11ac pentru conexiuni rapide și sigure.

Caracteristicile suplimentare includ un port USB 3.1 tip C (pentru transfer rapid de date, conectarea la un monitor extern și pentru încărcarea notebook-ului), precum și o cameră web HD cu High Dynamic Range. Tastatura iluminată, opțională, vine cu un touchpad de 72mm, oferind un spațiu amplu pentru navigare si manevrare.

Swift Seria 1 este ușoară și are un preț accesibil. Cu o greutate redusă și la un preț potrivit atât pentru un studenți cât și pentru utilizatori cu buget limitat, seria Swift 1 este extrem de portabilă și include doar elementele esențiale. Având doar 17,9 mm grosime și o greutate de 1,6 kg, capacul are un finisaj similar metalului lustruit, care reduce amprentele și zgârieturile. Durata de viață a bateriei este de 12 ore. Modelele din seria Swift 1 au un display HD de 14 inch, procesor Intel Pentium sau Celeron, 4GB de memorie și stocare eMMC de 32GB, 64GB sau 128GB.
Acer Swift 7 va fi disponibil în zona noastră în luna octombrie, cu prețuri începând de la 1.299 de euro, Swift 5, în noiembrie, începând de la 749 de euro. Acer Swift 3 va ajunge în EMEA în octombrie de la 499 de euro, iar Swift 1 de la 349 €. Specificații exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune.

To Top