Stiri

ADATA anunță lansarea SSD-ului 3D NAND Ultimate SU800

ADATA Ultimate SU800
ADATA Ultimate SU800

ADATA lansează SSD-ul 3D NAND Ultimate SU800 SATA 6Gb/s, parte a unei game complete de SSD-uri care utilizează tehnologie avansată 3D NAND Flash. Aflându-se în topul companiilor inovatoare și dezvoltatoare de SSD-uri, ADATA promite tranziția către 3D NAND a întregului său portofoliu de SSD-uri, de la produsele de consum uzual, la modelele rezistente, dedicate mediului industrial și concepute pentru cele mai dure condiții de utilizare.

Ultimate SU800 este un model din gama de mijloc care oferă tot ce este mai bun din tehnologia 3D NAND, reprezentând un upgrade important pentru cei ce utilizează în prezent SSD-uri cu tehnologie 2D NAND și un pas uriaș pentru utilizatorii de hard disk-uri. Având la bază tehnologia celulelor “floating gate” NAND și un controler SMI de înaltă calitate, modelul Ultimate SU800 este disponibil în diferite variante de capacitate: de la 128GB la 1TB. Încorporează generația 3D NAND cu densitate mai ridicată, performanță îmbunătățită și fiabilitate sporită în comparație cu SSD-urile 2D NAND Flash. ADATA are în plan completarea seriei de SSD-uri Ultimate cu modelul de top SU900, în cursul lunii septembrie.

Densitate mai mare

Cu tehnologie multi-layer 3D NAND Flash, Ultimate SU800 are densitate de stocare a datelor mărită exponențial, în aceleași dimensiuni standard de 2.5”. În consecință, SSD-ul este livrat cu capacități între 128GB și 1TB, oferind astfel consumatorilor mai multe opțiuni. Fie că este folosit pentru instalarea sistemului de operare sau pentru stocarea de date, modelul Ultimate SU800 satisface o largă varietate de necesități. Densitatea de stocare mărită face ca SSD-urile 3D NAND Flash să fie mai eficiente din punct de vedere energetic. Această diferență de consum este și mai evidentă atunci când comparăm Ultimate SU800 cu un hard disk intern de 2.5”: economia de energie poate atinge 80%, mai ales datorită tehnologiei DEVSLP (device sleep) pe care Ultimate SU800 o suportă. Acesta este potrivit pentru ultrabook-uri, notebook-uri și desktop-uri, având o grosime de doar 7mm. Capacitățile sale de economie a energiei ajută la extinderea duratei de viață a bateriilor dispozitivelor mobile chiar mai mult decât SSD-urile actuale.

Ultimate SU800 oferă utilizatorilor performanță consistentă în diferite capacități, un alt plus al tehnologiei 3D NAND. Echipat cu un controller SMI, viteza de citire atinge 560MB/s, iar viteza de scriere ajunge până la 520MB/s, cu aproximativ 10% peste viteza modelelor 2D NAND Flash care utilizează chip-uri TLC. Ultimate SU800 suportă atât SLC Caching, cât și DRAM Cache Buffer, pentru a permite creșteri ale vitezei în funcție de nivelul de încărcare al sistemului și de resursele disponibile ale acestuia.

ADATA Ultimate SU800

ADATA Ultimate SU800

To Top