Stiri

ADATA lansează un SSD extern cu iluminare RGB

ADATA SE770G
ADATA SE770G

Unitățile de stocare SSD au trecut de prima tinerețe și se prezintă astăzi sub forme diverse, inclus cu iluminare LED RGB. ADATA Technology anunță lansarea SSD-ului extern ADATA SE770G cu iluminare multicoloră. Noul model oferă conectivitate USB 3.2 Gen 2 și Type-C, viteze de citire/scriere de până la 1000/800 MB/s și un panou generos cu iluminare RGB. Noul SSD extern poate transfera un fișier video 4K de 10 GB în doar 20 de secunde. SE770G are, de asemenea, conectivitate USB Type-C, oferind conectare facilă datorită conectorului simetric.

Dincolo de productivitatea generală, și gamerii vor aprecia modelul SE770G. Pe lângă iluminarea RGB elegantă, acesta poate fi conectat cu console de jocuri pentru stocare extinsă și timpi de încărcare a jocurilor mai rapizi.

Compatibilitate cu toate sistemele de operare importante

ADATA SE770G acceptă sistemele de operare Android, MacOS sau Windows.Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzică și orice altceva în orice moment și le pot partaja cu ușurință pe mai multe dispozitive. În plus, ADATA SE770G este susținut de o garanție de 3 ani.

To Top