Stiri

ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 obține verificarea SD7.0

Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card
Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card

ADATA Technology anunță faptul că Premier Extreme SDXC SD7.0 Express Card, echipat cu un controler SMI SM2708AB, este primul card SD Express din lume care a trecut de Programul de Verificare SD Express (SVP) al Asociației SD. Cardul Premier Extreme SDXC Express permite utilizatorilor să profite din plin de cele mai recente laptopuri compatibile SD Express de la toate mărcile majore de PC-uri.

Performanțe similare unui SSD

Având suport pentru PCIe Gen3x1 și NVMe, cardul ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express oferă viteze de citire și scriere de până la 800/700 MB/s, de aproximativ 1,5 ori mai rapid decât SSD-urile SATA. În comparație cu cardurile SD UHS-II și cardurile SD UHS-I, acest model este de aproximativ 2,7 și, respectiv, de 8 ori mai rapid. Cardul Premier Extreme SDXC Express este compatibil cu standardul UHS-I. Poate fi inserat în camere digitale pentru a face fotografii de înaltă calitate sau videoclipuri 4K și apoi inserat într-un computer care acceptă SD 7.0 pentru editare sau redare fără probleme. Îmbunătățirea performanței oferite de PCIe Gen3x1 și NVMe a adus cardul ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 Express la egalitate cu unitățile SSD, dar cu avantajul dimensiunilor reduse ale unui card SD.

Cardul Premier Extreme SDXC Express este compatibil cu echipamente video UHS-I, cu o viteză de citire și scriere de 100 MB/s și este conform cu clasa de viteză video V30. Aceasta înseamnă că este pe deplin calificat pentru a lucra cu aplicațiile de înregistrare video Ultra HD 4K pentru a ajuta utilizatorii să creeze conținut de înaltă calitate, la nivel profesional. Cardul Premier Extreme SDXC Express vine cu o capacitate de 256 GB sau 512 GB pentru a oferi spațiu de stocare amplu pentru o largă varietate de scenarii.

Datele stocate sunt în siguranță pe cardul ADATA Premier Extreme SDXC SD Express. Acesta dispune de cod de corectare a erorilor pentru a asigura acuratețea datelor. În plus, este rezistent la apă, la șocuri, la raze X și a fost testat pentru a funcționa optim la temperaturi ridicate și scăzute.

To Top