Stiri

ADS: protestele de strada vor deveni o amintire

Active Denial System (ADS) este o noua arma dezvoltata de americani si testata in Irak. Se pare ca ADS este gata de productie de serie si utilizare legala in controlarea protestelor de strada.

Dotate cu astfel de arme, autoritatile vor putea dispersa rapid orice tip de protest, iar manifestantii nu vor avea nici cea mai mica sansa sa reziste mai mult de cate minute pe strada. Adio proteste, adio revolutii, bun venit „democratie” atotputernica.

Armele ADS transmit fascicule de microunde care provoaca celor vizati senzatii de arsura de nesuportat. Sistemele ADS sunt foarte precise astfel incat se pot ataca anumiti lideri din multime fara a afecta pe cei din jur. Mai mult, raza lor de actiune este foarte mare, astfel incat manifestantii nici nu vor stii de unde sunt atacati. De fapt ei nu vor stii ce se intampla cu adevarat deoarece nu vor vedea nimic, ci doar vor simti arsuri puternice.

La prima vedere armele ADS sunt de mare ajutor, de exemplu pe stadioane in calmarea huliganilor, dar ele reprezinta un imens pericol prin eliminarea practica a dreptului de a protesta.

Mai multe despre modul de actiune ADS in cele doua clipuri video de mai jos

To Top