Stiri

Alexandrina, fata care merge cu muzica la CITY FM

Vocea Alexandrinei se poate auzi frecvent pe CITY FM. Interpreta melodiei „Fata merge pe jos” soseşte mine, 19 octombrie, n studio pentru a susţine un concert live on-air.

Clapele unui excelent pian Yamaha vor trepida atinse de degetele Alexandrinei. ncepnd cu ora 12.00, ascultătorii CITY FM vor avea ocazia să o asculte n cadrul emisiunii „Pine şi Kirk”.


Dupa ce a cucerit publicul cluburilor din Bucuresti si recent a debutat si in provincie pe scena elitistului FASHION CLUB din Cluj, Alexandrina Hristov apare prima data pe scena unei sali de spectacole din Romania.

Nimic nu pare a fi mai adecvat pentru expresia ei artistica decat „mica opera” din incinta Centrului National de Arta „Tinerimea Romana” – o superba sala de numai 200 de locuri (atentie, nu se vand bilete in picioare!). Spectacolul va avea loc pe data de 20 octombrie, incepand cu ora 20:00.

Frumoasa si super-talentata moldoveanca va fi insotita in discursul scenic de un alt excelent muzician – Peter Sarosi, care o va acompania la keyboards.

To Top