Stiri

Alexandrina, fata care merge cu muzica la CITY FM

Vocea Alexandrinei se poate auzi frecvent pe CITY FM. Interpreta melodiei „Fata merge pe jos” soseşte mÔine, 19 octombrie, ţn studio pentru a susţine un concert live on-air.

Clapele unui excelent pian Yamaha vor trepida atinse de degetele Alexandrinei. ╬ncepÔnd cu ora 12.00, ascultătorii CITY FM vor avea ocazia să o asculte ţn cadrul emisiunii „PÔine şi Kirk”.


Dupa ce a cucerit publicul cluburilor din Bucuresti si recent a debutat si in provincie pe scena elitistului FASHION CLUB din Cluj, Alexandrina Hristov apare prima data pe scena unei sali de spectacole din Romania.

Nimic nu pare a fi mai adecvat pentru expresia ei artistica decat „mica opera” din incinta Centrului National de Arta „Tinerimea Romana” – o superba sala de numai 200 de locuri (atentie, nu se vand bilete in picioare!). Spectacolul va avea loc pe data de 20 octombrie, incepand cu ora 20:00.

Frumoasa si super-talentata moldoveanca va fi insotita in discursul scenic de un alt excelent muzician – Peter Sarosi, care o va acompania la keyboards.

To Top