Stiri

AllView aduce un nou telefon din gama E

Allview E3 Living
Allview E3 Living

Compania românească Allview, cu sediul în Brașov, va distribui un nou telefon inteligent din gama E. Noul device dispune de un display de 4,5 inch, construit cu ajutorul tehnologiei Full Lamination. Cele două difuzoare frontale ce permit audiția stereo, conectivitatea 5GHz WIFI și cea 4G Dual Mode. Împreună cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, definesc noul E3 Living ca fiind device-ul perfect pentru divertisment.
E3 Living este un dispozitiv ideal pentru persoanele care utilizează două cartele SIM. Device-ul are integrat un procesor Quad Core, ceea ce îi oferă noului dispozitiv fluență în utilizare pentru navigarea pe internet, în rularea aplicațiilor, jocurilor sau vizionarea filmelor.
“Succesul repurtat de modelul precedent E2 Living și feedback-ul pozitiv primit de la utilizatorii acestuia, au contribuit la decizia de a aduce un plus de performanță device-urilor din gama E. Noul E3 Living reprezintă un upgrade atât pe partea de hardware cât și pe cea de software față de modelul precedent. Printre noutăți se remarcă mărimea display-ului de 4,5 inch, tipul procesorului, calitatea superioară a pozelor, memoriile și conectivitatea 4G, toate adaptate în mod eficient dimensiunilor acestui device. Conectivitatea 4G Dual Mode prezentă acum pe E3 Living permite utilizatorilor navigarea pe internet la viteze 4G de până la 150 Mbps.” a declarat Lucian Peticilă, directorul general Allview.

Camera principală de 8 MP a noului E3 Living dispune de funcțiile multiple cu care clienții Allview s-au obișnuit. Smile Shot și Multi Angle reprezintă numai o parte dintre acestea, iar pentru realizarea celor mai impresionante autoportrete device-ul dispune de un LED Flash frontal și funcția Beauty Face. Utilizatorii au posibilitatea de a realiza filmări Full HD și clipuri rapide cu ajutorul funcției preinstalate, Time Lapse.

E3 Living dispune de 1GB memorie RAM și de 8GB memorie Flash, ce poate fi suplimentată până la 40GB prin adăugarea unui card microSD. Smartphone-ul este un device ușor de utilizat ce poate fi controlat și prin gesturi simple. De exemplu, aplicațiile pot fi accesate cu un simplu semn desenat pe ecranul închis.

Produsul este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi la pretul de 599 lei, iar livrarile vor începe din data de 15 Septembrie.

Allview E3 Living

Allview E3 Living

To Top