Stiri

Allview F3 Sensy intră pe piață

Visual Fan lansează pe piață unul dintre cele mai ieftine telefoane ale momentului. Allview F3 Sensy costă numai 449 lei și oferă pentru acești bani o serie de funcții foarte utile.

Meniurile noului touchscreen oferă utilizatorilor o experiență inedită. Sunt deosebite din perspectiva culorilor și a temelor disponibile, a afișărilor interactive și a multitudiniilor de opțiuni prin care pot fi modificate în funcție de preferințele fiecăruia. Mai mult, fiind și un telefon Dual SIM cu conectivitate atât wireless cât și EDGE, printr-un pachet de date activ, F3 Sensy este un telefon dedicat tuturor persoanelor care își doresc mai multă libertate de alegere„, declară Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

F3 Sensy se conectează cu ajutorul aplicației Snaptu la principalele rețele sociale cum ar fi: Facebook, Twitter sau la diverse site-uri de servicii (Flickr, Picasa). Ecranul LCD, sensibil la atingere, cu diagonala de 3.2 inci (240×400 pixeli) reprezintă principala modalitate de introducere a datelor.
F3 Sensy se poate conecta la internet prin Wi-Fi, GPRS și EDGE iar comutarea între acestea se face automat.

Telefonul Allview F3 Sensy poate fi achiziționat la prețul de lansare de doar 449 lei în magazinele online partenere precum: Emag, EvoMag, Onestop, Koyos.ro, PCFun, PCGarage, în rețelele de magazine: Selgros Cash&Carry, Domo, Fonomat, Proton, Universal 2002 și EuroGSM.

To Top