Stiri

Allview lansează Viva i8

Allview Viva i8
Allview Viva i8

Allview, importatorul brașovean de tablete ieftine chinezești, a lansat Viva i8, prima tabletă din portofoliu cu procesor Intel.
Cu numai 7,2 mm grosime şi o greutate de 312 grame, noua tabletă este cea mai subţire şi uşoară din gamă actuală Allview. Tableta are un display IPS de 7,9 inch, rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean şi se remarcă printr-o autonomie ridicată a bateriei, aceasta ajungând până la 8 ore în condiţii de utilizare continuă şi până la 19 zile în stand by.

Punctul forte al tabletei Viva i8 este reprezentat de procesorul Intel Atom Z2580 Dual Core la 2GHz, care asigură performanţă ridicată. Din păcate această performanță nu poate fi pusă în valoare, rezoluția ecranului IPS fiind prea mică.

Viva i8 dispune de o placă video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie Flash, extensibilă printr-un card micro SD cu până la 32 GB. Tableta este dotată cu o cameră foto de 5 megapixeli cu funcţie de înregistrare video Full HD şi focalizare automată. În partea frontală a device-ului se regăseşte o a doua cameră, de 2 MP, care facilitează convorbirile video.

Viva i8 va fi disponibilă pe culoarea alb şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 899 lei.

Allview Viva i8

Allview Viva i8

To Top