Stiri

Allview pregătește două tablete de 7 inci

Gama AllDro Speed

Allview va lansa în curând două tablete de 7 inci ce vor îmbogăți gama companiei românești. AllDro Speed Satellite și AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime si vor fi echipate cu procesorul grafic Mali 400MP.

De mai bine de trei luni, AllDro Speed este numarul unu in preferintele utilizatorilor de tablete din Romania datorita configuratiei avansate la un preţ accesibil. De aceea, ne-am propus sa oferim consumatorilor nostri doua versiuni noi de tablete Speed care sa duca mai departe succesul acestei game.” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

AllDro Speed Satellite si AllDro Speed 3G vor rula sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si vor fi disponibile in doua variante de culori: alb si negru. O parte din detaliile de design apreciate la tabletele AllDro Speed se vor regasi si la noile modele, cum ar fi grosimea de sub un centimetru.

Cele doua produse vor fi lansate incepand cu luna iunie a acestui an. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand pe pagina producatorului www.allview.ro.

Gama AllDro Speed

To Top