Stiri

Allview va lansa campania de reduceri Black Days

Allview va organiza în perioada 22 octombrie – 15 noiembrie 2021 campania de reduceri Black Days, iar ofertele vor fi incluse treptat, în mai multe episoade. Produsele vedetă ale primului episod sunt modelele Allview QLED TV și cele ale seriei ePlay7100, disponibile în trei variante de diagonală: 43”, 50” și 65”. Clienții ce vor alege unul dintre aceste modele vor beneficia fie de un cadou, fie de cadou însoțit de discount. Reducerile de preț aferente produselor ce fac parte din campanie, vor ajunge până la 60%.

Gama de televizoare Allview QLED TV se remarcă prin panourile cu tehnologia Quantum Dot ce ajută la redarea precisă a culorilor, detaliile fiind expuse într-un mod real și cu un contrast ridicat. Integrarea sistemului de operare Android TV aduce varietate de conținut și oferirea unei experiențe confortabile asigurată de Google Assistant.

Flagship-ul Allview din acest an, smartphone-ul Soul X8 PRO, va face și el parte din campanie. Acesta reprezintă primul model din portofoliul Allview cu sistem AI Penta Camera înglobat, care integrează un sistem ce permite controlul telefonului fără atingere, în limba română, cu ajutorul căștilor wireless Soul AV1 și AVI.
Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 5000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de aproximativ 10 milioane de euro și reduceri totale de aproximativ 3 milioane de euro.

To Top