Stiri

Alt concurs, alte premii

Dar cu alţi organizatori şi alţi sponsori de această dată. Uite despre ce este vorba:

Concursul se adreseaza tuturor bloggerilor, indiferent de trafic sau pozitia in topuri care vor sa isi faca de Craciunul acesta cadouri valoroase. Concursul se desfasoara intre 12 -20 decembrie 2008!

Trei premii, de 1000, 1500 si 2000 de ron vor fi acordate in urma jurizarii tuturor posturilor care vorbesc despre magazinul ebu.ro si respecta conditiile de mai jos si vor consta in produse electronice si electrocasnice alese de pe site, care se incadreaza ca pret in suma castigate(un produs pentru fiecare castigator).

Asadar, uite ce trebuie sa faci ca sa castigi:



1. Sa ai blog de peste 3 luni (minim page rank 1), pentru a ne fi mai usor sa evaluam constanta postarilor tale.
2. Analizeaza cu atentie site-ul ebu.ro si spune ce-ti place si ce nu, da-ti cu parerea cat mai original posibil in legatura cu facilitatile de cautare, de filtrare si comparare a produselor pe care le gasesti pe ebu.ro. Ai timp pana pe 20 decembrie sa scrii articolul si sa ne anunti.
3. Ca sa ne dam seama ca ai scris despre noi, adauga in postul tau cel putin un link catre ebu.ro si mentioneaza ca postul este scris pentru acest concurs.
4. Review-urile castigatoare vor fi anuntate pe 23 decembrie, pentru ca, daca ai castigat, in ajun de Craciun sa iti alegi deja cadoul dorit din magazinul ebu.ro
5. Alte conditii de participare nu sunt, dar trebuie mentionat ca apreciem creativitatea si originalitatea review-urilor, asadar oricine are sanse egale!

PCNews nu este nici organizator sau partener. Noi doar v-am anunţat de un nou concurs pentru voi.

To Top