Stiri

AMD a lansat FirePro W8100

AMD FirePro W8100
AMD FirePro W8100

AMD a lansat FirePro W8100, ce oferă noi nivele de performanţă grafică, folosindu-se de a doua generaţie a arhitecturii GCN (Graphics Core Next). Noua placă grafică este proiectată pentru noua generaţie de CAD 4K, Media şi Entertainment, analiză tehnică şi “super-aplicaţii”. Noul membru al familiei AMD Professional Graphics, W8100 este echipat cu 8GB de memorie GDDR5, și asigură până la 4.2 TFLOPS de performanţă single-precision şi până la 2.1 TFLOPS de performanţă double-precision.

AMD FirePro W100 este soluţia ideală pentru aplicațiile CAD şi de editare video, corecţie de culoare, compoziţie, design şi cele ce necesită accelerare-GPU. Cei 8GB de memorie GDDR5, oferă posibilitatea prelucrării unor fișiere mult mai mari, sau a filmelor ultra-HD, folosind memoria internă a GPU-ului pentru procesare, reducând astfel nivelul de lag. Până la patru plăci W8100 pot fi combinate într-un singur sistem, pentru peformante de peste 16 TFLOPS. De asemenea, pot fi utilizate până la patru display-uri 4K.

AMD FirePro Ultra Workstation a fost creat cu ajutorul liderilor industriei, pentru a oferi configuraţii single- şi mulţi-GPU, bazate pe AMD FirePro W8100.
AMD FirePro W8100 va fi disponibil începand cu luna Iulie, prin partenerul global de distributie AMD, SAPPHIRE Technology, distribuitorii AMD FirePro Ultra Workstation și alți mari distribuitori de sisteme.

AMD FirePro W8100

AMD FirePro W8100

To Top