Stiri

AMD, Google, Steve

AMD si-a prezentat noua strategie si noile logo-uri. Noua viziune AMD spune ca utilizatorul nu ar trebui sa fie preocupat de continutul PC-ului ci de ce poate face acesta. Cu alte cuvinte AMD lasa promovarea in ograda integratorilor de sisteme incercand sa ascunda in acest fel lipsa banilor de marketing. Leslie Sobon, vice presedinte AMD pe marketing, a declarat ca „utilizatorii de iPhone nu sunt interesati de procesorul din interiorul telefonului”. Da, dar nu gasim la magazinul de la colt procesoare pentru iPhone.

amd logo nou

Google a venit cu o solutie de micro payment pentru site-urile ziarelor. In esenta acesta solutie va permite taxarea celor interesati de continutul site-urilor de stiri la pagina vizualizata. Asa ca se pot incasa sume de genul 1-2 centi, tranzactii imposibile in acest moment (comisioanele fiind mai mari decat suma incasata). Sa fie acesta un prim pas catre continutul online cu plata?

Steve Jobs a omorat Twitter. La doar cateva minute dupa ce Steve a anuntat ca Apple iTunes va lucra cu Twitter, site-ul Twitter a cazut pentru 15 minute din cauza fluxului mare de vizitatori.

To Top