Stiri

AMD lanseaza familia Fusion APU

AMD pregătește pentru CES 2011 familia Fusion APU ce integrează în aceeași pastilă nucleele de procesare x86, acceleratoarul grafic, modulul pentru redarea filmelor fullHD și şi o magistrală de date rapidă ce ajută la transferul datelor între diferite nuclee ale procesorului.
Noua platformă cu consum redus de energie (nume de cod “Brazos”) este disponibilă începând de luna aceasta în două configuraţii APU: E-Series şi C-Series. Aceste procesoare APU dispun de noul CPU x86 nume de cod “Bobcat”. “Bobcat” este un nucleu x86 complet nou, fiind creat de la zero.

Platforma mainstream 2011 are ca ţintă notebook-urile şi desktop-urile mainstream şi notebook-urile cu performanţe ridicate. Aceasta va dispune de un processor APU 32nm Seria “Llano”, ce include până la 4 nuclee x86 şi grafică compatibilă DirectX 11, fiind programată pentru livrare în prima jumatate a anului 2011.
Tablete şi dispozitive integrate ce includ unităţi AMD Fusion APU sunt aşteptate pentru lansare în primul trimestru din 2011.

To Top