Stiri

Antivirus pentru Mac

Sistemul de operare Macintosh poate fi ținta unor noi tipuri de viruși sau a unor persoane rău intenționate ce se îndeletnicesc mai nou cu furtul de date. Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac protejează sistemul de operare Apple Mac OS X de viruși, viermi informatici, cai troieni, spyware, adware, bots, precum și de malware-ul răspândit prin intermediul site-urilor de phishing.

Acesta folosește multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnături – atât pentru Mac, cât și pentru Microsoft Windows sau Linux, analiza euristică, dar și tehnologiile de tip „cloud”. Opțiunea Kaspersky URL Advisor marchează adresele URL suspecte și oferă utilizatorului detalii despre originea paginii respective și riscurile la care se expune vizitând-o. Kaspersky URL Advisor se integrează cu browser-ele Safari, Mozilla Firefox și Google Chrome.

Soluția de securitate Kaspersky Lab for Mac a fost special proiectată pentru a funcționa în concordanța cu procesele acestui sistem de operare, fiind pe deplin compatibilă cu toate versiunile de Mac OS X de 32 sau 64 de biți, începând cu 10.5.

To Top