Stiri

AOC Gaming lansează monitorul pentru gaming CQ27G2S/BK cu ecran curbat si rezoluție QHD

AGON by AOC, cunoscut pentru monitoarele de gaming și accesorii IT, lansează monitorul curbat CQ27G2S/BK, de 27 de inci și cu rezoluție QHD. E proiectat pentru jucătorii care vor experiență bună și ecran mare, având rată de reîmprospătare de 165 Hz. Cu un panou VA, oferă contrast bun, 4000:1, și se potrivește pentru jocuri și filme variate.

AOC GAMING CQ27G2S/BK va putea fi achiziționat de la sfârșitul lunii octombrie 2023, la un preț recomandat de 1238 lei.

Ecran curbat, potențial dezlănțuit

Modelul CQ27G2S/BK prezintă un panou VA cu o curbură 1500R, realizând un câmp vizual panoramic, menit să îi învăluie pe utilizatori într-o experiență captivantă. Cu o rezoluție QHD (2560×1440) și o rată de reîmprospătare rapidă de 165 Hz, jucătorii sunt pregătiți să se bucure de o experiență de joc fluidă. Timpul de răspuns GtG (Grey to Grey) de 4 ms și MPRT de 1 ms (Moving Picture Response Time) garantează că fiecare mișcare este redată cu o claritate de neegalat, indiferent dacă jucătorii explorează jocuri vibrante în lumi deschise sau se angajează în lupte competitive în spații restrânse.

Monitorul CQ27G2S/BK oferă compatibilitate HDR10, redând scene cu o gamă dinamică extinsă de culori și un raport de contrast de 4000:1. Datorită tehnologiei Adaptive-Sync, utilizatorii pot experimenta momente de joc fluide, fără screen tearing.

De asemenea, acoperirea sRGB de 99% deschide noi posibilități în utilizare, nu doar în gaming, ci și în proiecte grafice, unde precizia culorilor este esențială.

Modelul se adaptează nevoilor utilizatorului, fiind versatil în ajustări și adaptabil pentru toate tipurile de jocuri și sarcini de zi cu zi. Tehnologia Flicker-Free și modul Low Blue Light protejează ochii în timpul utilizării prelungite. Funcțiile suplimentare orientate către jocuri, cum ar fi Shadow Control și Dial Point, oferă mai mult control și precizie jucătorilor în scenele slab luminate și în jocurile FPS.

To Top