Stiri

AOC lansează patru noi monitoare curbate de gaming

Monitor AOC C27G2U
Monitor AOC C27G2U

AOC lansează patru noi monitoare curbate din seria G2: modelele C24G2AE și C24G2U de 60,5 cm (23,8 inchi), precum și modelele C27G2AE și C27G2U de 68,6 cm (27 de inchi). Toate cele patru noi monitoare sunt echipate cu un panou VA Full HD cu o curbură 1500R, suport pentru AMD FreeSync Premium, au rata de reîmprospătare de 165 Hz și timp de răspuns de MPRT de 1 ms și difuzoare integrate (2 x 2 W). Modelele „AE” sunt potrivite pentru jucătorii care caută o versiune accesibilă, fără accesorii, cu un suport înclinabil, în timp ce modelele „U” includ un suport reglabil pe înălțime și un hub USB 3.2 cu patru porturi USB pentru ergonomie și flexibilitate sporită.

Performanțe de top

Monitoarele sunt echipate cu un panou VA cu un contrast bogat de 3000:1 pentru modelele de 24 de inchi și 4000:1 pentru modelele de 27 de inchi”. Combinația de culori vii, o rată de reîmprospătare ridicată și o curbură de 1500R oferă gamerilor o experiență deosebită. Unghiurile de vizualizare de 178/178° ale monitoarelor asigură culori și un contrast excelent din aproape orice unghi, iar atunci când sunt utilizate într-o configurație cu mai multe monitoare, marginile subțiri ale acestora și curbura lor asigură o îmbinare perfectă pentru jocurile de curse sau simulatoarele auto.

Monitoare potrivite pentru reflexe rapide

Monitoarele de gaming de 144 Hz au devenit, în urmă cu câțiva ani, noul standard pentru gameri. Noile modele AOC oferă o rată de refresh de 165 Hz, iar cu rezoluția Full HD, gamerii nu vor avea nevoie de cele mai performante plăci grafice pentru a se bucura de cele 165 de cadre pe secundă în majoritatea jocurilor actuale. AMD FreeSync Premium folosește tehnologia ratei de refresh variabilă pentru a se sincroniza cu frame rate-ul plăcii grafice, eliminând astfel imaginile tăiate, sacadările sau orice altă întârziere cauzată de V-Sync. Toate cele patru modele noi, de 24” și de 27”, sunt dotate cu opțiunea MBR (Motion Blur Reduction), reducerea timpului de răspuns la doar 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Datorită modului Low Input Lag, acțiunile utilizatorilor se vor reflecta pe ecran fără nicio întârziere.

Opțiuni flexibile

C24G2U de 24 de inchi și C27G2U de 27 de inchi vin cu elemente suplimentare pe care gamerii le apreciază. Ambele modele sunt echipate cu un suport reglabil în înălțime, cu reglaje de înclinare și pivotare, astfel încât utilizatorii să le poată ajusta pentru o poziție optimă în timpul sesiunilor lungi de gaming. Cele patru porturi USB 3.2 ale hub-ului integrat permit conectarea ușoară a perifericelor USB, inclusiv tastatură, mouși și căști, oferind o conexiune de date de mare viteză (până la 20 Gbps).

Toate cele patru modele folosesc butoane fizice pe marginea din dreapta jos a monitorului, precum și software-ul G-Menu pentru a controla setările OSD. Setările OSD sunt extrem de cuprinzătoare și includ funcții specifice jocurilor: șase setări predefinite pentru jocuri (dintre care trei sunt personalizabile de către utilizator), Dial Point (un punct care ajută la țintire în jocurile de tip shooter), Game Color (pentru a ajusta saturația culorii) și multe altele.

AOC C24G2AE, C27G2AE, C24G2U și C27G2U vor fi disponibile în septembrie 2020, la un preț recomandat de 959 lei, 1.299 lei, 1.059 lei, respectiv 1.399 lei.

To Top