Stiri

AOC lansează un nou monitor împreună cu Studio F. A. Porsche

Monitor profesional AOC U32U1
Monitor profesional AOC U32U1

AOC a lansat monitorul profesional U32U1, cu o diagonală de 31,5 inchi, rezultat al unei îmbinări între designul îndrăzneț creat de Studio F. A. Porsche și tehnologia AOC. „Design by Studio F. A. Porsche” este o marcă a designului sofisticat și rafinat, apreciat în întreaga lume, motiv pentru care ecranul fără rame pe toate cele patru laturi a primit premiul Red Dot Design Award.

Monitorul U32U1 este dedicat profesioniștilor atenți la design, dar și utilizatorilor casnici, și beneficiază de un design ingenios: nu are ramă, este subțire, iar suportul în formă de trepied din metal lucios permite rotirea, înclinarea, ajustarea monitorului pe înălțime până la 120 mm. Capacul de aluminiu din spatele monitorului, care integrează conectorii, contrastează cu restul carcasei. O noutate funcțională este că acest capac rămâne în aceeași poziție atunci când monitorul este rotit. Pentru o flexibilitate sporită, monitorul dispune și de un adaptor VESA pentru montarea pe brațe sau suporturi de perete.

Panoul IPS de 31,5 inchi are o rezoluție 4K / UHD (3.840 x 2.160 pixeli). Monitorul este compatibil VESA Display HDR600, iar ecranul oferă o adâncime de culoare de 10 biți, oferind 1,07 miliarde de culori. Imaginile strălucesc cu un contrast impresionant, iar culorile variază de la alb luminiscent până la cel mai profund negru. Ecranul are o acoperire de 135% a spectrului sRGB, 100% a spectrului AdobeRGB și 98% a gamei de culori DCI-P3, ceea ce îl face o alegere ideală atât pentru profesioniștii și pasionații de fotografie și video, cât și pentru designeri.

Pe lângă conectorul DisplayPort 1.4, monitorul beneficiază de un HDMI 2.0, un port USB-C și un hub USB 3.2. Conexiunea USB-C oferă un mod alternativ DisplayPort pentru a transfera semnal video de înaltă rezoluție dintr-un notebook sau un alt computer. USB Power Delivery poate încărca prin conectorul USB-C simultan bateria notebook-ului cu până la 65 W, iar hub-ul USB 3.2 asigură transferul rapid de date.

Monitorul AOC U32U1 este disponibil în magazine la un preț de 4.639 lei.

To Top