Stiri

AOC lansează un monitor portabil cu conectare USB-C

AOC I160FWUX
AOC I160FWUX

AOC prezintă un nou monitor portabil cu conectare USB-C. Modelul I160FWUX este ideal datorită diagonalei de 15.6” inch (39,6 cm), display-ului IPS și rezoluției FHD (1920 x 1080 ppx). Husa specială joacă rolul unui suport pentru poziționarea monitorului în modul portrait sau landscape, iar pivotul integrat permite funcția de rotire a display-ului pentru orientare. Design-ul minimalist cu o grosime de doar 8,5 mm și o greutate de doar 800 g, asigură că monitorul încape cu ușurință în orice geantă de călătorie.

Modelul I160FWUX folosește tehnologia USB Type C pentru conectarea semnalului către display și sursă. Față de modelele precedente cu conectare USB, intrarea USB-C include semnal DisplayPort de calitate și conectarea la sursă printr-un singur cablu, reducând astfel dezordinea și oferind cea mai bună experiență mobile cu un display. Diagonala de 15.6” inch corespunde dimensiunii normale a majorității laptop-urilor multimedia, în timp ce lungimea suportului permite poziționarea la același nivel cu laptop-ul. Display-ul dispune și de modul AOC Low Blue Light, care ajută la reducerea luminii albastre dăunătoare și prevenind afecțiunea ochilor utilizatorilor. Monitorul oferă confort pe timp de zi sau de noapte, datorită nivelului de luminozitate de 220 cd/m².
Display-ul IPS al modelului I1601FWUX dispune de un timp de răspuns de 5 ms GtG, ce ajută la redarea perfectă și fără anomalii a imaginilor cu mișcări rapide.

Modelul AOC I1601FWUX va fi disponibil în luna iunie 2018 la prețul de 1049 lei.

AOC I160FWUX

AOC I160FWUX

To Top