Stiri

AOC anunță 16T2: noul monitor tactil portabil de 15,6 inchi

Monitor portabil AOC 16T2
Monitor portabil AOC 16T2

AOC a anunțat un nou monitor portabil cu ecran tactil și conectivitate USB-C. Ecranul IPS al modelului 16T2 are o diagonală de 15,6 inchi, beneficiază de o rezoluție Full HD și poate fi conectat la un laptop, desktop, server sau un smartphone folosind portul USB-C (utilizând modul alternativ DisplayPort) sau Micro HDMI. Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone.

Cu o grosime mai mică de un centimetru, o husă inteligentă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape și opțiunea VESA de montare pe perete fac din acest monitor un instrument excelent atât pentru freelanceri, cât și pentru gamerii care se joacă pe platforme mobile, studenți, administratori IT, etc. Monitorul portabil 16T2 va fi disponibil începând cu octombrie 2020 la un preț de 1.549 lei.

Un setup multi-monitor portabil

Utilizatorii apreciază modul în care un setup multi-monitor crește productivitatea și confortul, iar acum AOC 16T2 face acest lucru posibil și într-un mediu mobil prin ecranul său tactil în 10 puncte (certificat Windows 10). Designul elegant și finisajul din aluminiu al noului monitor portabil AOC 16T2 îi conferă portabilitatea unei tablete cu avantajul unei productivități sporite. Spre deosebire de o tabletă, monitorul 16T2 nu necesită update-uri și nu îi va scădea performanța odată cu trecerea timpului, ceea ce face ca modelul 16T2 să fie o investiție de viitor.

Conectivitate variată

Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive, atât vechi, cât moderne. În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. Acest cablu este inclus în cutie, iar AOC 16T2 este echipat și cu difuzoare stereo încorporate (2x 1W).

AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

To Top