Stiri

AOC prezintă un monitor IPS cu diagonala de 25 inci

AOC Q2577PWQ
AOC Q2577PWQ

AOC adaugă în linia de monitoare profesionale un model cu diagonala de 25 inch (63.5cm) ce dispune de o rezoluţie QHD de 2560 x 1440 pixeli. Modelul Q2577PWQ integrează un panel IPS de calitate ce asigură unghiuri de vizualizare ultra-wide, atât în plan vertical, cât şi orizontal. Mai mult, ecranul oferă o afişare consistentă a culorilor. Prin combinaţia de culori spectaculoase şi rezoluţia optimă, monitorul AOC Q2577PWQ este ideal pentru fotografi, designeri şi profesioniştii care au nevoie de imagini clare.

Rezoluţia Quad HD de 2560 x 1440 pixeli (de 4 ori mai mare decât rezoluţia unui display HD obişnuit) şi diagonala de 25 inch răspund nevoilor celor mai mulți utilizatori. În plus, amatorii de entertainment vor beneficia de un timp de răspuns de numai 5ms.

De asemenea, speakerele stereo incorporate de 3 W elimină necesitatea unor speakere separate, ce ar putea încărca spaţiul.
Protecţia utilizatorilor în timpul folosirii monitoarelor AOC reprezintă o provocare pe care producătorul de display-uri o tratează cu seriozitate. Prin urmare, noul model AOC Q2577PWQ asigură o experienţă fără efect de scintilaţie. Acest efect are loc atunci când reglarea luminozității ecranului LED se petrece în paralel cu acțiunea de refresh a monitorului, putând afecta ochii și crea discomfort ocular. Tehnologia AOC Flicker FREE reduce semnificativ disconfortul ocular produs de efectul de scintilație.

Pentru a asigura confortul complet, productivitate ridicată, dar şi o postură corectă în timpul folosirii, modelul AOC Q2577PWQ prezintă o gamă largă de caracteristici destinate diminuării oboselii şi îmbunătăţirii posturii: ajustare a înălţimii de 130 mm, pivot, ax şi înclinare. De asemenea, monitorul poate fi montat pe orice tip de suport de perete VESA (100×100).
Noul model de display AOC prezintă caracteristici de economisire a energiei, Eco Mode şi e-Saver, precum şi reglementări stricte precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0. La fel ca şi la celelalte produse, AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.

AOC Q2577PWQ va fi disponibil în septembrie 2015, la preţul de 1699 lei.

AOC Q2577PWQ

AOC Q2577PWQ

To Top